به گزارش پایگاه خبری یاز اکو به نقل از ایلنا، محمد علی رحمانی، با اشاره به تاثیر حزب بندی در انتخابات نمایندگان، اظهار داشت: نمایندگان با کمترین رای مردم وارد مجلس شدند.
رئیس شورای شهر طارم، با بیان اینکه شهرستان طارم بزرگترین تولید کننده زیتون در کشور است، ادامه داد: تخصیص سهم و حق آبه قانونی به شهرستان طارم یکی از مشکلات حوزه کشاورزی در این منطقه است که مسئولان و نمایندگان استان نسبت به این حوزه بی تفاوت هستند.
وی، با اشاره به نابودی کشاورزی در این منطقه از ایران، تصریح کرد: توزیع عادلانه آب به دست حکومت سپرده شده با این وجود شهرستان طارم فاقد مسئول و نمایندگان قدرتمند در راستای حل مشکلات آب در این منطقه است.
رحمانی، با اشاره به جریان رود قزل اوزن با طول ۷۰ کیلومتر در شهرستان طارم با حدودا ۳ میلیارد متر مکعب آب، تاکید کرد: شهرستان طارم نیازمند سالانه ۳۵۰ متر مکعب آب است که از این میزان سهم آب فقط ۱۴۲ میلیون متر مکعب به این شهرستان آب اختصاص دادند.
وی، با اشاره به هدایت آب سهم شهرستان طارم به سمت استانهای شمالی و شمالغرب کشور و دریای خزر، افزود: اختصاص ۱۰۰میلیون متر مکعب آب به شهرستان طارم برای جلوگیری از خشک شدن ضروری است و گرنه جنگلهای کشاورزی طارم بهزودی خشک خواهد شد.
به گفته رئیس شورای شهر طارم بعد از مطالعه و احداث و گذر از بیش از یک دهه از احداث سد پاوه رود در شهرستان طارم گفته میشود؛ احداث این سد در شهرستان در زمان احداث آن بعد از ۱۲سال با تخصیص اعتبار ۱۰۰ میلیاردی در آن زمان غیر کارشناسی بوده است.
حق آبه استان زنجان پایمال شده است
وی، با اذعان به اینکه حق آبه استان زنجان پایمال شده است، ادامه داد: حتی بسترهای رودخانهها در فصل زمستان توسط ارگانها برای کشاورزی اجاره داده میشود.
رئیس شورای شهر طارم، با بیان اینکه سال گذشته با وعده آب رسانی از یکی از سدهای شهرستان میانه به شهرستان طارم توسط یکی از نمایندگان زنجان حدودا ۱۰۰ میلیارد به کشاورزان بومی در شهرستان ضرر مالی وارد شده است.
رحمانی، با اشاره به اینکه در انتظار مساعدت بیش از پیش مسئولان استان و شهرستان برای حل بحران آبی در منطقه هستیم، تاکید کرد: تا به امروز معلوم نشده است که آیا شهرستان طارم جزو اقلیم سرد و یا اقلیم گرم در کشور برای اختصاص یارانه برق و گاز محسوب می شود یا نه؟
وی، با اشاره به بهره برداری غیر اصولی از شن و ماسه از منطقه طارم، گفت: در شهرستان طارم ماسههای این منطقه از کشور به غارت میرود.
رحمانی، با اشاره به اینکه پساب زیتون در آببر یک مشکل بزرگ است، ادامه داد: مشکلات مردم در بازدید به صورت هوایی حل نخواهد شد.