به گزارش پایگاه خبری یاز اکو به نقل از روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی استان، سعید خیراندیش با اشاره به اهمیت مصرف گوشت ماهی در رژیم غذایی افزود: آبزیان منبع خوبی از پروتئین با ارزش بیولوژیکی بالا بوده و حاوی مقادیر کافی از اسیدهای آمینه ضروری هستند که با میزان اسید آمینه ضروری گوشت قرمز برابری می کند.
وی ادامه داد: کشت آبزیان به دلایل زیادی به عنوان عمـومی تـرین و مـوثرترین راهکـار برای تولید پروتئین در آینده شناخته شده است و شهرستان مراغه با دارا بودن حدود ۵۱ مزرعه پرورش ماهیان سردآبی رتبه دوم استانی را در این خصوص به خود اختصاص داده است و در تولید گوشت ماهی در سطح استان پیشتاز است.
خیراندیش در ادامه گفت: پیش بینی میشود در سال جاری حدود یک میلیون و ۸۰۰ هزار قطعه بچه ماهی سردابی در سطح مزارع پرورش شهرستان رها سازی شود که از این میزان رها سازی حدود یک هزار و ۱۰۰ تن گوشت ماهی تولید خواهیم داشت.
معاون رئیس سازمان و مدیر جهاد کشاورزی شهرستان ویژه مراغه افزود: امید است با اتمام پروژه شهرک شیلات منطقه زینق شهرستان مراغه و آبگیری و راه اندازی مزارع آن جهش چمشگیری در تولید گوشت ماهی شهرستان صورت پذیرد.