به گزارش پایگاه خبری یاز اکو به نقل از مهر، علی نیکزاد در جریان بازدید از طرحهای توسعهای در اردبیل اظهار کرد: قرار است رئیس بنیاد مسکن با سفر به گرمی از نزدیک با خسارت سیل آشنایی بیشتری پیدا کرده است و دستور تأمین اعتبار برای زیرسازی، جدول گذاری، آسفالت ریزی، عمران و آبادانی واحدهای مسکونی روستاییان را صادر کند.
وی تصریح کرد: ما تاکنون ۸۰ میلیارد تومان از وزارت جهاد کشاورزی برای احداث کانالهای بتنی و لایروبی این کانالها دریافت کردیم و پروژه پایاب سد سرخاب نیر نیز بعد از گذشت ۱۰ سال به همراه شهرک دامپروری این شهر به چرخه فعالیت باز گشته است.
نماینده مردم اردبیل، نیر، نمین و سرعین در مجلس شورای اسلامی از سفر قریب الوقوع رئیس جمهور به استان اردبیل خبر داد و گفت: در این سفر باید تلاش کنیم تا ۱۰ هزار میلیارد تومان منابع برای طرحهای نیمه تمام دریافت کرده و افتتاح راه آهن اردبیل – میانه را در نیمه اول امسال در اولویت قرار دهیم.
نیکزاد افزود: مردم اردبیل خاطره خوبی از دوران مدیریت رئیسی در قوه قضائیه دارند چرا که در احیای سبلان پارچه و بازگرداندن کشت و صنعت مغان فعالیتهای قابل قبولی داشته و همواره در اذهان به یادگار مانده است.
وی در بخش دیگری از سخنان خود خاطرنشان کرد: امیدواریم در دوره ریاست جمهوری نیز با افتتاح پروژه ریلی راه آهن اردبیل – میانه بعد از گذشت سالهای طولانی رئیس جمهور کشورمان در اذهان برای همیشه باقی بماند.
نیکزاد اضافه کرد: ۵۱۰ میلیارد تومان اعتبار مصوب راه آهن بود که این رقم را به ۷۳۰ میلیارد تومان افزایش دادیم و تاکنون ۱۰۰ میلیارد تومان از این اعتبار تخصیص یافته است.
وی ضرورت تخصیص ۴۰۰ میلیارد تومان را در روزهای آینده یادآور شد و بیان کرد: راه آهن اردبیل – میانه ۹۵ درصد پیشرفت دارد و برای تکمیل پنج درصد به ۲ هزار میلیارد تومان اعتبار نیاز داریم.
نیکزاد از اختصاص قیر، ماشین آلات و پرداخت تسهیلات برای شهرداریهای استان خبر داد و اظهار کرد: برای شهرداریها و دهیاریها در حد وسع و توان سعی کردیم تا منابعی را تأمین کنیم و در کنار آن از محل تهاتر اجرای پروژههای عمران شهری با محوریت قرارگاه خاتم الانبیا در دستور کار قرار گرفته است.
آثار مهار تورم در جامعه ملموس نیست
نماینده مردم اردبیل، نیر، نمین و سرعین در مجلس شورای اسلامی به احداث پروژههای صنعتی اردبیل اشاره کرد و ادامه داد: یک هزار و ۴۰۰ میلیارد تومان تسهیلات برای این واحدها تخصیص یافته و بهتر است بانکهای بخش خصوصی به معنای واقعی از تولید و اشتغال حمایت کنند.
وی ضرورت تأمین آب شرب اردبیل را از حقابه های مختلف یادآور شد و تصریح کرد: ما به شدت به طرحهای توسعه آبی در مرکز استان نیاز داریم.
نیکزاد در مورد نامگذاری سال ۱۴۰۲ به «مهار تورم و رشد تولید» اشاره کرد و افزود: هر قانونی که به اجرایی شدن این شعار کمک کند، مجلس آماده تصویب آن است تا با همکاری بخش خصوصی و تلاشها و پیگیریهای مؤثر جلوی تورم، ناترازی ارزی و دیگر مشکلات و معضلات اقتصادی گرفته شود.
وی تلاش مجلس را برای صدور مجوز کسب و کار و همچنین انجام طرحها و پروژههای بزرگ یادآور شد و خاطرنشان کرد: بدون دخالت در کار دولت آماده تصویب قوانینی هستیم تا در کنار مهار تورم، ناترازی بودجه و آزار و اذیت مردم از بابت گرانیها به حداقل رسیده اما همچنان آثار مهار تورم را در جامعه نمیبینیم.
نیکزاد از احداث سد برای تأمین آب شرب و کشاورزی روستاهای «خیارک، شیشه گران، جناقرد و کنسول کندی» خبر داد و اضافه کرد: آب منطقهای استان در تأمین اعتبارات آن پیشقدم شده و امیدواریم به سرعت موانع و مشکلات رفع و شاهد اجرای این سد باشیم.
نیکزاد در ادامه سخنان خود اظهار کرد: در روزهای آینده سومین اندیشکده مرکز پژوهشهای مجلس در اردبیل راه اندازی خواهد شد تا با استفاده از ظرفیت نخبگان و ارائه دیدگاههای علمی و کارشناسی طرحهای مجلس پختهتر از گذشته به صحن علنی بیاید.
نماینده مردم اردبیل، نیر، نمین و سرعین در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: بعد از اصفهان و تبریز، اردبیل شاهد راه اندازی سومین اندیشکده مرکز پژوهشهای مجلس خواهد بود تا در این حوزه گامهای مؤثری را شاهد باشیم.