• امروز : شنبه - ۳ آذر - ۱۴۰۳
  • برابر با : Saturday - 23 November - 2024
5

لزوم کاهش مصرف «کافئین» در فصل گرما

  • کد خبر : 108507
  • 27 خرداد 1402 - 11:30
لزوم کاهش مصرف «کافئین» در فصل گرما
یاز اکو - یک متخصص تغذیه گفت: کافئین کاهش میزان آب در بدن را تسریع می‌کند و به همین علت باید استفاده از نوشیدنی‌های کافئین دار را در فصل گرما به حداقل رساند.

به گزارش پایگاه خبری یاز اکو به نقل از ایسنا، حسن فرهادغیبی اظهار کرد: در فصل تابستان احتمال ایجاد کم آبی و کاهش میزان سدیم و پتاسیم در بدن افراد وجود دارد و قرارگیری در برابر نور خورشید به این احتمال قوت می‌بخشد.

وی افزود: اساسی‌ترین موضوع در فصل گرما این است که نباید میزان آب بدن کاهش پیدا کند، ممکن است افراد، گاهی احساس تشنگی نکنند، اما بدن‌شان نیاز مبرمی به آب داشته باشد و استفاده از آب و مایعات باید به طور مرتب صورت گیرد.

وی ادامه داد: در فصل تابستان به ورزشکاران توصیه می‌شود که هنگام انجام تمرین به طور مرتب از آب و مایعات استفاده کنند، همچنین این افراد می‌توانند، مقداری نمک را در آب مصرفی خود مورد استفاده قرار دهند.

غیبی گفت: آب، میوه‌ها و سبزیجات بهترین منبع تامین مایعات بدن هستند و افراد باید این مواد را در میان‌وعده‌های خود لحاظ کنند.

وی در رابطه با اقدامات لازم پس از گرمازدگی عنوان کرد: در ابتدا باید فردی که دچار گرمازدگی شده به مکانی خنک انتقال یافته و سپس دمای بدن این فرد با استفاده از آب کاهش پیدا کند.

این متخصص تغذیه متذکر شد: در صورت گرمازدگی افراد، باید از استفاده از مواد غذایی گرم خودداری شود و استفاده از آب فراوان و مواد غذایی سرد در دستور کار قرار گیرد.

فرهادغیبی خاطرنشان کرد: مواد دارای کافئین به تسریع کاهش میزان آب بدن کمک می‌کنند و به همین علت باید از این مواد که شامل چای پررنگ، قهوه، نوشیدنی‌های گازدار و انواع نوشیدنی‌های انرژی‌زا می‌شوند، در فصل گرما، کمتر استفاده شود.

لینک کوتاه : https://yazeco.ir/?p=108507

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ابر برچسب
});