به گزارش پایگاه خبری یاز اکو مجله هندی ” داون تو ارث””به نقل از گزارش بانک جهانی اضافه کرد: ۶۴ درصد از کسب و کارها در جنوب آسیا به علت همه گیری ویروس کرونا دچار افت و ریزش شده است .
بانک جهانی که این نتایج را براساس نظرسنجی بر روی ۱۰۰ هزار کارخانه های کوچک در جنوب آسیا تهیه کرده اضافه کرده است تقریبا دو سوم کارخانه های جنوب آسیا بدهی دارند که این مقدار نسبت به دیگر مناطق جهان بیشتر است .
داده های نظرسنجی بیزنس پالس که توسط بانک جهانی در ۳۰ کشور انجام شده، نشان می دهد میانگین پرداخت بدهی برای کارخانه های کوچک در آسیای جنوبی نزدیک به ۷۰ درصد است در همین حال برای کارخانه های بزرگ این میزان تا ۵۲ درصد ثبت شده است.
در ادامه این گزارش آمده است برای تعدیل و سازگاری با این گسست بیش از نیمی از کارخانه ها در جنوب آسیا برای جبران و سازگاری خود اقدام به افزایش ساعت کاری و کاهش دستمزد و ضمانت به کارگران کرده اند.
این نظرسنجی نشان می دهد کارخانه های جنوب آسیا در استفاده از ره حل های دیجیتالی از دیگر مناطق عقب تر هستند و تنها یک چهارم این کارخانه ها استفاده از تکنولوژی های دیجیتالی را گسترش دادند . به طور مشخص سرویس ها و خدمات اقامتی در این قسمت با توجه به افزایش استفاده از پلتفورم های دیجیتالی جا ماندند. شرکت ها در سراسر جهان با توجه به نیازهای دوران همه گیری تغییراتی بوجود آوردند که شامل ابتکارهایی در تولیدات مشترک بود . مثلا کارخانه های نساجی به ساختن ماسک رو آوردند و یا هتل ها به مراکز قرنطینه در این دوران تبدیل شدند.
در پایان این گزارش از دولت های کشورهای آسیای جنوبی خواسته شده برای بهبود پیوند میان کارخانه های کوچک و بزرگ اقدام کنند تا به این ترتیب با از بین رفتن شکاف اطلاعاتی به کسب و کارهای شبکه ای اجازه رشد داده شود .
بانک جهانی همچنین به کشورهای جنوب آسیا توصیه کرد با کاهش مالیات و تعویق آنها به کارخانه ها در زمان همه گیری کرونا کمک کنند.