به گزارش پایگاه خبری یاز اکو، احمد اسلامی در گفتوگو با خبرنگاران بر لزوم مصرف بهینه آب در کشاورزی تاکید کرد و گفت: با توجه به اهمیت تولید محصول سیب زمینی تابستانه در منطقه و با عنایت به لزوم مصرف بهینه آب در کشاورزی و کشت ارقام زودرس محصولات سیب زمینی، این محصول از اواخر خرداد ماه سال جاری برداشت و به میادین کل کشور عرضه می شود.
وی عجبشیر را قطب تولید سیب زمینی تابستانه عنوان کرد و گفت: شهرستان عجبشیر به عنوان قطب تولید این محصول، نقش اساسی و محوری در تعیین قیمت سیب زمینی تابستانه استان دارد و حمایت از تولیدکنندگان و تنظیم بازار، توجه به صادرات این محصول و تولید محصول با کیفیت و سالم از اولویت های اهداف این مدیریت است.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان عجبشیر، به رتبه دوم استانی کشت سیب زمینی تابستانه به مساحت دو هزار هکتار با عملکرد تولید حداقل ۸۰ هزار تن به این شهرستان اشاره کرد.