به گزارش پایگاه خبری یاز اکو به نقل از تجارتنیوز، طی چند روز اخیر خبرهایی مبنی بر فروش سیمکارت بدون فیلتر بین المللی و با هزینههای میلیونی منتشر شد. حالا این سوال مطرح است که سیم کارت بدون فیلتر بینالمللی چیست و چگونه میتوان آن را خریداری کرد؟
سیم کارتهای بین المللی همان سیم کارتهای عادی هستند که متعلق به دیگر کشورهاست ولی در ایران میتوان از آن استفاده کرد. قیمت این سیم کارتها براساس قیمتی که در سایتهای عرضهکننده آورده شده، بین ۲ میلیون تا ۹۰ میلیون تومان است.
فهرست
دلیل تفاوت قیمت سیم کارت ها
سیمکارت بدون فیلتر بین المللی با توجه به نوع خدمات و کشور ارائهدهنده سیم کارت و همچنین رُند بودن شماره، هزینههای متفاوتی دارد. در حال حاضر سیم کارت های بینالمللی که در ایران به فروش میرسند، متعلق به ۴ کشور استونی، انگلیس، آمریکا و کانادا است. ضمن اینکه ارزانترین سیم کارت برای کشور استونی و گرانترین سیم کارت متعلق به کشور انگلیس است.
سیمکارت بدون فیلتر بین المللی چه خدماتی ارائه میدهند؟
سیمکارت ها با توجه به کشور ارائهدهنده، بعضی خدمات یا همه خدمات مربوط به تلفن همراه مانند ارسال پیام، مکالمه و استفاده از اینترنت را ارائه میدهند و همچنین میتوان آنها را بهصورت دائمی و اعتباری تهیه کرد و اگر خراب یا مفقود شوند، میتوان المثنی آن را دریافت کرد.
سیم کارت کشور استونی
سیم کارت استونی در همه کشورها به جز کره شمالی آنتن میدهد، از ۷۵ کشور از جمله ایران تماس ورودی رایگان دارد و اینترنت آن در ۱۴۹ کشور فعال است. سیم کارت کشور استونی برای دریافت پیام از سامانههای تایید شده در ایران و سایتهای خارجی مناسب است ولی برای دریافت تماس و پیام از اپراتورهای ایرانی تا زمانی که در ایران هستید، مناسب نیست.
سیم کارت این کشور با رعایت هر ۱۲ ماه یکبار شارژ کردن یا تماس از سیم کارت فعال میماند ولی اگر این کار را نکنید، از دسترس شما خارج میشود. قیمت خرید سیم کارت استونی از ۲ میلیون تا ۴۸ میلیون است و تعرفههای آن به ازای هر دقیقه تماس خروجی ۰٫۵ دلار، ارسال پیام ۰٫۴ دلار و تعرفه اینترنت برای ۱ گیگ= ۱۲ دلار، ۲ گیگ= ۲۰ دلار و ۵ گیگ= ۴۰ دلار است.
سیمکارت بدون فیلتر کشور انگلیس
سیم کارت انگلیس در همه کشورها از جمله ایران آنتن میدهد و محدودیت آنتندهی فقط برای کشور کره شمالی است. دریافت تماس ورودی برای این سیم کارت رایگان نیست و دقیقهای ۲۰ سنت است و همچنین با شماره انگلیس نمیتوان پیام دریافت کرد. اینترنت آن در ۱۵۰ کشور فعال و بستههای مناسبی برای استفاده از اینترنت ارائه میدهد.
فعال ماندن سیم کارت انگلیس بستگی به پرداخت آبونمان سالانه دارد که به ازای یک سال ۱ میلیون تومان هزینه دارد. هزینه خرید سیم کارت انگلیس از ۳میلیون و ۵۰۰هزار تا ۹۰ میلیون تومان است.
تعرفه سیم کارت انگلیس به ازای تماس ورودی ۲۰ سنت و برای تماس خروجی ۶۹ سنت است. همچنین تعرفه اینترنت به ازای هر گیگ اینترنت= ۱۲ دلار، ۲ گیگ اینترنت= ۲۰ دلار و ۵ گیگ اینترنت= ۴۰ دلار است.
سیم کارت آمریکایی
سیم کارت آمریکا در همه کشورها به جز کره شمالی آنتن میدهد و اینترنت آن در ۱۴۹ کشور فعال است. نکتهای که در مورد سیم کارت آمریکا وجود دارد این است که این نوع سیم کارتها فقط برای استفاده بینالمللی طراحی شدهاند و استفاده داخلی در خاک آمریکا ندارند. هزینه خرید سیم کارت آمریکا از ۳ میلیون تا ۱۰ میلیون و پانصد هزار تومان است. همچنین هزینه آبونمان سالانه سیمکارت آمریکا ۲۴ دلار است.
تعرفه دریافت پیامک سیم کارت آمریکا به ازای دریافت هر پیام ۰٫۰۹ دلار، ارسال پیام ۰٫۲ دلار، دریافت تماس ورودی ۰٫۲۵ دلار و تماس خروجی بستگی به کشور گیرنده تماس دارد ولی معمولا ۰٫۴۵ دلار است. تعرفه اینترنت به ازای هر گیگ اینترنت= ۱۲ دلار، ۲ گیگ اینترنت= ۲۰ دلار و ۵ گیگ اینترنت= ۴۰ دلار است.
سیم کارت کشور کانادا
ویژگیها و قیمت سیم کارت کانادایی مانند سیم کارت آمریکایی است فقط کشور ارائهدهنده آن متفاوت است.
شارژ سیمکارت بدون فیلتر بین المللی چگونه است؟
بهطور معمول سایت های فروشنده سیم کارت، خودشان شارژ این سیم کارت ها را می فروشند ولی علاوه بر مبلغ شارژ، کارمزدی را دریافت میکنند. مثلا شما به ازای خرید یک شارژ ۲۰ دلاری با نرخ دلار ۵۰ هزار تومانی، باید ۱میلیون تومان پرداخت کنید اما به خاطر کارمزد سایت باید مبلغ ۱میلیون و ۳۰۰ هزار تومان هزینه بپردازید.
چرا استفاده از سیمکارت های بینالمللی در ایران جذاب است؟
طی یک سال گذشته که پلتفرمهای بینالمللی در ایران فیلتر شدند، مردم از هر راهی که بتوانند دسترسی آنها را به پلتفرمها یا سایتهای فیلترشده ممکن کند، استفاده میکنند. در کنار این مسئله هزینه بالای خرید فیلترشکن و پیدا کردن فیلترشکن مطمئن باعث شد که مردم به دنبال راههای دیگر بروند تا بتوانند تجربه بهتری در دسترسی به اینترنت آزاد داشته باشند. از همین رو بحث سیم کارت بین المللی در ایران جذابیت بیشتری پیدا کرد.