• امروز : افزونه پارسی دیت را نصب کنید
  • برابر با : Saturday - 19 April - 2025
9

کشف فساد گسترده در حوزه آرد سهمیه ای آذربایجان غربی

  • کد خبر : 114641
  • 24 مرداد 1402 - 12:15
کشف فساد گسترده در حوزه آرد سهمیه ای آذربایجان غربی
یاز اکو - رئیس کل دادگستری آذربایجان غربی گفت: بیش از ۶ ماه کار قضایی، تحقیقی و نظارتی در دادگستری استان برای کشف سوء جریانات در مقوله آرد و نان استان انجام شد که حاصل آن کشف فساد گسترده در حوزه آرد سهمیه ای بود.

به گزارش پایگاه خبری یاز اکو به نقل از روابط عمومی دادگستری آذربایجان غربی، ناصر عتباتی افزود: ۳۱ نفر در زمینه فروش آرد سهمیه‌ای در بازار آزاد دستگیر شدند که ۴ نفر از آنها مسئولین کارخانه آرد هستند، ۲۲ نفر از نانوایان و باقیمانده دلالان و واسطه های ارتکاب این بزه هستند.

مقام ارشد قضایی استان درخصوص میزان آردهای فروخته شده به ارائه آمار پرداخت و گفت:بالغ بر ۱۰۰۰تن آرد سهمیه‌ای به ارزش ۱۹۰ میلیارد ریال توسط این افراد و با همکاری یکدیگر در بازار آزاد فروخته شده است.

عتباتی ادامه داد: این افراد با ارتکاب چنین اعمال و جرائمی موجب اختلال در تهیه و توزیع آرد و نان مردم می شوند و در عمل مردم را به مضیقه و سختی می‌اندازند و بازار آرد و نان را تحت تاثیر قرار می دهند و به نوعی موجب بروز نارضایتی در سطح جامعه می شوند که یقیناً از دید دستگاه قضایی پنهان نمانده و برخوردهای قاطع قانونی و قضایی با این افراد معمول خواهد شد.

رئیس کل دادگستری استان افزود: امنیت مردم در همه ابعاد چه امنیت جانی، مالی، روانی، اقتصادی و معیشتی مردم خط قرمز دستگاه قضایی است و اجازه تعرض به امنیت مردم را به احدی نخواهد داد و با تمام توان در تامین و تداوم امنیت مردم استوار ایستاده است.

لینک کوتاه : https://yazeco.ir/?p=114641

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ابر برچسب
});