به گزارش خبرنگار پایگاه خبری یاز اکو، مراسم بهره برداری از ۱۰۰ دستگاه اتوبوس با حضور فرماندار تبریز، آغاز شورا، شهردار تبریز، معاون حمل و نقل و ترافیک شهرداری تبریز و مدیر عامل شرکت اتوبوسرانی تبریز برگزار شد.
مدیر عامل شرکت اتوبوسرانی تبریز در این مراسم ضمن تبریک فرا رسیدن روز ارتش گفت:در حال حاضر تعداد ۵۰ دستگاه اتوبوس بازسازی و ۱۵ دستگاه اتوبوس خریداری شده است که امروز شاهد بهره داری از آنها هستیم.
ایمان غنی زاده افزود: اگر امروز شاهد چنین مراسمی در شهر هستیم همگی به همت کارگرهایی است که در تعمیرگاه ها کار کرده و ما را سربلند کردند.
وی بر اهتمام شرکت اتوبوسرانی در مورد مدیریت هزینه ها از طریق بازسازی اتوبوس ها و هوشمند سازی ناوگان حمل و نقل تاکید کرد و افزود: علیرغم افزایش قیمت ها طی چندسال اخیر، ما ۲۰ درصد هزینه های جاری را کاهش داده ایم.
فرماندار تبریز هم در این مراسم با اشاره به شرایط تحریم در کشور گفت: خریداری اتوبوس در این برهه زمانی کار آسانی نیست و بهره برداری از ۱۰۰دستگاه اتوبوس در نوع خود قابل ستایش است.
بهروز مهدوی تلکید کرد: البته در این شرایط کرونایی به شهروندان توصیه نمی کنیم از وسایل نقلیه عمومی استفاده کنند، اما بعد از اتمام شیوع کرونا حتما شاهد بازخورد مثبت تزریق این اتوبوس ها به ناوگان حمل و نقل عمومی خواهیم بود.
وی حمل و نقل آسان، ایمن و به روز را از شاخصه های توسعه عنوان کرد.

توسعه حمل و نقل عمومی و محیط زیست، دغدغه شورای پنجم
رئیس شورای شهر تبریز در مراسم بهره برداری از ۱۰۰ دستگاه اتوبوس، یکی از اولویت های شورای پنجم را بحث حمل و نقل عمومی و محیط زیست عنوان کرد.
شهرام دبیری گفت: در این دوره شورا بیشترین بودجه به این دو بخش اختصاص یافته است.
وی بیان کرد: بحث خرید اتوبوس یک مشکل کشوری است و محدودیت های قانونی نه اجازه ورود و نه تولید اتوبوس را می دهد. و همین که ما توانستیم یک تعداد اتوبوس خریداری و بازسازی کنیم، ارزشمند است.
دبیری با اشاره به گلایه مردم در مورد دودزا بودن برای اتوبوس های فرسوده گفت: تبریر به نسبت به کلانشهرها از قبیل تهران، اصفهان و مشهد در زمینه تجهیز ناوگان حمل و نقل عمومی چه از نظر تعداد و چه کیفیت عقب است.

اختصاص بیش از چهار میلیارد تومان به پروژه متروی تبریز
شهردار تبریز در این مراسم گفت: شاخص ترین کارنامه شورای پنجم در زمینه حمل و نقل عمومی است، به طوریکه علیرغم وضع اقتصادی حاکم، حوزه حمل و نقل اولین دغدغه شهرداری و شورای شهر بود.
ایرج شهین باهر از اختصاص بیش از چهار میلیارد تومان به پروژه متروی تبریز طی سال گذشته خبر داد و افزود: با افتتاح سه ایستگاه باقی مانده از خط یک متروی تبریز، تمام ایستگاه های این خط به بهره برداری کامل می رسد.
شهین باهر ادامه داد: همتی که تمامی کارکنان به خصوص کارگران با بازسازی اتوبوس هایی که در گوشه انبارها مانده بودند، در کنار اخرید توبوس ها و مینی بوس های جدید، تعداد اتوبوس های شهر را از ۶۰۰ دستگاه به ۷۰۰ دستگاه رساند.
وی از تامین اعتبار ۶۰ دستگاه جدید در تبریز هم خبر داد و افزود: مشکل اصلی نه تامین اعتبار بلکه رقابت بین شهرها برای خرید اتوبوس در شرایط ممنوعیت واردات قطعات و خرید اتوبوس است که کار را سخت کرده است
باهر هم چنین از تزریق ۱۰ دستگاه اتوبوس شارژی در آینده نزدیک به ناوگان حمل و نقل عمومی خبر داد.

یادآوری می شود در پایان این مراسم از سِن سیار اتوبوسی در تبریز رونمایی شد.