به گزارش واحد ترجمه پایگاه خبری یازاکو به نقل از حریت، سیل، خشکسالی، هجوم حشرات، طوفان، بیماری و جنگ باعث از بین رفتن تولید غذای با حجم حدود ۱۲۳ میلیارد دلار طی سالهای ۱۹۹۱ تا ۲۰۲۱ شده است که معادل پنج درصد کل تولید است که برای تغذیه نیم میلیارد نفر در سال کافی است.
این اولین بار است که سازمان ملل متحد تلاش می کند تا چنین برآوردی را با هدف قرار دادن مقیاس هزینه بلایا در مقیاس جهانی و شخصی جمع آوری کند.
فائو دریافته است که شدت و فراوانی بلایا از ۱۰۰ مورد در سال در دهه ۱۹۷۰ به حدود ۴۰۰ رویداد در سال در ۲۰ سال گذشته در حال افزایش است.
تغییرات آب و هوایی و همچنین بیماری های انسان و دام به طور فزاینده ای در این خسارت سهیم هستند.
متوسط تلفات سالانه غلات به ۶۹ میلیون تن رسیده که معادل تولید سالانه فرانسه است.
حدود ۴۰ میلیون تن از تولید میوه و سبزیجات و ۱۶ میلیون تن گوشت، ماهی و تخم مرغ نیز از بین رفته است.
حدود ۲۳ درصد از خسارات ناشی از بلایا را بخش کشاورزی متحمل شده است.
فائو همچنین گزارش داد: کشورهای فقیر بیشترین ضرر را به دلیل حوادث جدی تر از نظر درصد تولیدات کشاورزی خود، تا ۱۰ درصد، متحمل شدند.
آسیا در بدترین وضعیت ممکن
آسیا بدترین منطقه است که ۴۵ درصد از کل زیان های کشاورزی را به دلیل بلایای طبیعی متحمل شده و معادل چهار درصد از تولیدات کشاورزی خود را از دست داده است.
در این مدت کشورهای آفریقایی که به طور منظم تحت تأثیر خشکسالی قرار دارند، به طور متوسط ۱۵ درصد از تولیدات زراعی خود را از دست دادند.