• امروز : جمعه - ۲ آذر - ۱۴۰۳
  • برابر با : Friday - 22 November - 2024
4

آغاز به کار دومین کنفرانس بین‌المللی مهندسی زلزله و ژئوتکنیک لرزه‌ای در تبریز

  • کد خبر : 121261
  • 25 مهر 1402 - 13:30
آغاز به کار دومین کنفرانس بین‌المللی مهندسی زلزله و ژئوتکنیک لرزه‌ای در تبریز
یاز اکو - دومین کنفرانس بین‌المللی مهندسی زلزله و ژئوتکنیک لرزه‌ای و پنجمین کنفرانس ملی ژئوتکنیک ایران توسط دانشگاه شهید مدنی آذربایجان و انجمن ژئوتکنیک ایران و با حمایت و همراهی شهرداری تبریز آغاز به کار کرد.

به گزارش پایگاه خبری یاز اکو به نقل از شهریار، فراخوان این کنفرانس خرداد سال گذشته منتشر شده و بیش از ۲۵۰ مقاله داخلی و بین‌المللی به این کنفرانس رسیده است.

همچنین ۱۳۰ مورد از مقاله‌های وارده به این کنفرانس به صورت شفاهی و یا پوستر طی سه روز آینده ارائه می‌شود.

این گزارش می‌افزاید: کارگاه‌های تخصصی دومین کنفرانس بین‌المللی مهندسی زلزله و ژئوتکنیک لرزه‌ای و پنجمین کنفرانس ملی ژئوتکنیک ایران، روز پنج‌شنبه با حضور اساتید و محققین دانشگاه‌های معتبر داخلی و خارجی برگزار می‌شود.

دومین کنفرانس بین‌المللی مهندسی زلزله و ژئوتکنیک لرزه‌ای و پنجمین کنفرانس ملی ژئوتکنیک ایران، به مدت سه روز از روزهای سه‌شنبه تا پنج‌شنبه هفته جاری در محل آمفی‌تئاتر شهرداری تبریز برگزار می‌شود.

گفتنی است این همایش سخنرانانی از کشورهای ژاپن و آمریکا نیز دارد که به صورت وبینار به ایراد سخنرانی خواهند پرداخت.

۷۵ میلیون ایرانی در معرض انواع بلایای طبیعی

معاون حمل و نقل و ترافیک شهردار تبریز با بیان اینکه تبریز جزو شهرهای بلاخیز کشور است، گفت: ۷۵میلیون نفر از جمعیت کشور در معرض بلایای طبیعی هستند.

محمدرضا روشنی پیش از ظهر امروز در دومین کنفرانس بین‌المللی مهندسی زلزله و ژئوتکنیک و پنجمین کنفرانس ملی ژئوتکنیک ایران اظهار کرد: در ایران چهار رشته کوه بزرگ داریم که حدود ۳۰ درصد از مساحت کشور را پوشش داده است. بیشترین منابع آب و دیگر منابع در دامنه این رشته کوه‌ها هستند.

وی افزود: زندگی در دامنه رشته کوه مخاطراتی همچون احتمال زلزله، سیل و رانش زمین و ریزش کوه و حتی ریزش بهمن به همراه دارد.

روشنی خاطرنشان کرد: بیشتر مردم ایران مجبور به زندگی در مناطق پرخطر هستند که به این موارد حوادث انسان‌ساخت و مشکلات زیست‌محیطی و ترافیکی را هم باید به این مشکلات اضافه کرد.

وی اضافه کرد: ۷۵ میلیون نفر از جمعیت کشور در معرض بلایای طبیعی هستند.

معاون حمل و نقل و ترافیک شهردار تبریز با اشاره به ۲ راهکار مقابله با بلایای طبیعی در شهرها یادآور شد: ۲ راهکار کلی برای در امان بودن از بلایای طبیعی وجود دارد؛ یا اینکه دور از حریم خطر باشند، مثل حریم گسل که زیاد قابل دسترس نیست و یا اینکه حادثه و خطر را از محل زندگی دور کنیم که ساخت خانه های ایمن و استاندارد خطر را از ما دور می سازد.

روشنی با بیان اینکه تبریز جزو شهرهای بلاخیز ایران بوده و احتمال رخداد زلزله، سیل، رانش زمین و حتی روانگرایی زمین در این شهر وجود دارد، یادآور شد: در طول تاریخ چهار هزار ساله تبریز بلایای طبیعی زیادی در تبریز رخ داده و کلی خسارت مالی و جانی را متوجه مردم کرده است.

وی تاکید کرد: افتخار و آمادگی این را داریم که از نتایج این کنفرانس در راستای عمران و ایمنی شهر تبریز استفاده کنیم.

لینک کوتاه : https://yazeco.ir/?p=121261

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ابر برچسب
});