به گزارش پایگاه خبری یازاکو به نقل از ایسنا، سیاوش شهبازی، در نشست خبری به مناسبت گرامیداشت روز جهانی فیبرنوری، اظهار کرد: اصلی ترین متولی ارتباطات در کشور، مخابرات است در استان ما نیز ۱۲ هزار و ۱۰۶ کیلومتر فیبر وجود دارد که بیش از یک هزار و ۸۰۰ کیلومتر آن در تبریز است.
وی ادامه داد: فیبرنوری در آذربایجانشرقی اهمیت بالایی دارد، زیرا اینترنت سایر استانهای همجوار را نیز تامین میکنند.
مدیرمخابرات منطقهای آذربایجان شرقی افزود: اجرای شبکهی فیبرنوری به امکانات متنوع و فناوری نیاز دارد که در استان ما نیز برای اجرای این طرح تعداد ۹۰۰ مرکز مخابراتی وجود دارد که ۲۸ مرکز آن در تبریز مستقر است.
شهبازی بیان کرد: اجرای ۴۵ کیلومتر فیبرنوری برای شهرداری تبریز نیز از اقدامات بسیار مهم شرکت مخابرات آذربایجان شرقی طی ۱۰ سال اخیر است.
وی گفت: دو هزار و ۲۴۵ سازمان، نهادها، شرکتهای دولتی و خصوصی، دستگاهها، بانکها، دانشگاهها، شهرکهای صنعتی و مراکز علمی و تحقیقاتی از فیبرنوری بهرهمند شدهاند.
اجرای طرح نجما در استان
مدیرمخابرات منطقهای آذربایجان شرقی با اشاره به اجرای طرح نجما در استان، گفت: در راستای اجرای این طرح هشت هزار میلیارد ریال برای استان اعتبار تخصیص یافته است که تاکنون دو هزار و ۵۰۰ میلیارد ریال آن برای اجرای طرح هزینه شده است.
شهبازی خاطرنشان کرد: دو هزار و ۱۰ روستای بالای ۲۰ خانوار در آذربایجان شرقی وجود دارد که از این تعداد یک هزار و ۱۰۰ روستا دارای اینترنت خانگی است.
وی ادامه داد: آذربایجانشرقی وضعیت خوبی از لحاظ کیفیت و تعداد شبکهها دارد و در حال حاضر گذر از کابل مسی به نوری است.
مدیرمخابرات منطقهای آذربایجان شرقی افزود: تاکنون ۱۷۰ کیلومتر فیبر شهری و بین شهری کار شده است که ۶ هزار و ۷۸۶ کیلومتر از شبکه فیبر نوری را بخش روستایی تشکیل داده است.
وی اظهار کرد: دو هزار و ۷۰۰ نفر کارمند در بخشهای مختلف شرکت مخابرات آذربایجان شرقی در حال ارائه خدمات است.