واگذاری 470 اشتراک رایگان به مددجویان کمیته امداد و بهزیستی استان آذربایجان‌شرقی - یاز اکو
اخبارانرژی

واگذاری 470 اشتراک رایگان به مددجویان کمیته امداد و بهزیستی استان آذربایجان‌شرقی

به گزارش پایگاه خبری یازاکو به نقل از خبرگزاری فارس، نادر کمالی در گفت‌وگو با خبرنگاران اظهار کرد: امسال در راستای عمل به مسؤولیت‌های اجتماعی شرکت در قبال قشر محروم جامعه اقدامات مهمی اجرایی شده که عقد تفاهم‌نامه همکاری با کمیته امداد و بهزیستی در راستای اجرای لوله‌کشی داخل منازل، اشتراک‌پذیری رایگان و واگذاری بخاری‌های با راندمان بالا و ایمن از موارد قابل ذکر است.

وی ادامه داد: با گذشت ۹ ماه از سال سیستم لوله‌کشی رایگان گاز ۵۴۲ مددجو اجرایی شده و ۴۷۰ اشتراک‌پذیری رایگان داشته‌ایم.

کمالی افزود: نصب بخاری های هرمتیک که علاوه‌بر راندمان بالا، ضریب ایمنی مطلوبی نیز دارند در مرحله اقدام بر اساس تفاهم‌نامه فی مابین با بهزیستی استان را دارد.

مدیرعامل شرکت گاز استان تصریح کرد: گاز نعمت الهی و توزیع عادلانه رفاه در بین مردم وظیفه و رسالت شرکت گاز در تحقق شعار محرومیت‌زدایی است.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا