یعقوب هوشیار با بیان این مطلب اظهار کرد: با پیگیری متداوم اقدامات محیط زیستی شورای اسلامی شهر و شهرداری، شهر تبریز طی دو سال گذشته پاک ترین هوا بین سایر کلانشهرها را به خود اختصاص داده است.
هوشیار با اشاره به اقدامات مدیریت شهری در خصوص توسعه حمل و نقل عمومی و کاهش آلودگی هوا تصریح کرد: نوسازی و خرید اتوبوسهای جدید، نوسازی ۱۷۰۰ دستگاه تاکسی، تکمیل خط ۱ قطار شهری تبریز، اخذ فاینانس ۴۲۰ میلیون دلاری برای خط دو قطار شهری، عقد تفاهم نامه برای تامین ۲۰۰ دستگاه اتوبوس برقی و ۲۰۰ دستگاه تاکسی برقی از جمله اقدامات شهرداری تبریز در این زمینه به شمار می رود.
وی بخش دیگری از اقدامات شهرداری را حوزه فضای سبز و ارتقای آن در راستای هوای پاک عنوان کرد و گفت: احداث ۶۰۰ هکتار فضای سبز جدید با هدف ایجاد سرانه فضای سبز به میزان ۲۰ متر مربع، مطالعات طرح جامع آبیاری فضای سبز، مطالعات طرح جامع مدیریت آبهای سطحی و… از دیگر این موارد است.
شهردار تبریز در بخش دیگری از سخنان خود به برخی اقدامات این مجموعه در کاهش و کنترل ترافیک با هدف بهبود هوای سطح شهر یادآور شد: آغاز مطالعات طرح جامع و ترافیک تبریز، شروع نصب ۲۰۰۰ دستگاه دوربین ترافیکی، خودروهای دوربین دار ثبت تخلفات سیار و موتور سیکلت، نصب گسترده تجهیزات ایمنی و روان سازی ترافیکی در سطح شهر، اصلاحات هندسی معابر، احداث ساختمان مرکز کنترل ترافیک و مدیریت بحران، بهسازی بزرگراه های پاسداران و شهید کسایی از جمله این اقدامات است.
هوشیار از اجرای عملیات احداث ۶ تقاطع غیر همسطح با هدف کاهش ترافیک در تبریز خبر داد و افزود: احداث امتداد خیابان ۴۲ متری انقلاب، تداوم اجرای پروژههای مسیرگشایی، تجهیز پلیس راهور به دهها دستگاه جرثقیل، احداث ۱۱ پیاده راه عمده اقدامات ترافیکی شهرداری تبریز محسوب می شود.
وی با تاکید بر اینکه بخش زیادی از بودجه ۲۰ هزار میلیارد تومانی شهرداری تبریز در سال جاری به پروژههای حائز اهمیت در زمینه بهبود هوای پاک اختصاص یافته است، گفت: در این بین از مجموعه ها و دستگاههای ذیربط نیز تقاضا داریم به تعهدات خود بر اساس دستورالعملهای قانون هوای پاک عمل کرده و در این خصوص یاریگر شهرداری تبریز باشند.