به گزارش پایگاه خبری یازاکو به نقل از ایسنا، خسرو شهبازی، در اولین کنفرانس ملی زنبور عسل و زنبورداری در دانشگاه آزاد اسلامی واحد خوی برگزار شد، افزود: سالانه نزدیک به ۲۷ هزار تن عسل با کیفیت بالا در استان تولید می شود و نیاز است با ایجاد زنجیرههای ارزش، مسیر صادرات این محصول تسهیل و موانع مرتفع شود.
شهبازی با تاکید بر لزوم استفاده از محصولات جانبی و فرآورده های زنبور عسل اعم از ژله رویال، بره موم و زهر عسل و…گفت: در این راستا نیاز است محققان و متخصصان تولید و فراوری زنبور عسل، ترویج استفاده از این محصول در لوازم آرایشی و بهداشتی و دارویی بیشتر مورد توجه قرار دهند.
وی بیان کرد: ۴۶۸ نوع گیاه دارویی در استان وجود دارد و عسلهای تولیدی نیز از شهد همین گیاهان هست که عسل تولیدی استان در نوع خود در جهان بی نظیر است.
شهبازی با بیان اینکه ایجاد زنجیره ارزش تولید محصولات زنبور عسل از برنامههای این سازمان است، اظهارکرد: فراوردههای تولید شده از زنبور خواص زیادی برای انسانها دارند و عسل تنها یکی از چند فرآوردهای است که زنبور عسل تولید میکند.