یونس فاتح روز سه شنبه مورخ ۱۱ بهمن ۱۴۰۲ در بازدید از نیروگاه حرارتی تبریز، با بیان اینکه تولید پایدار و مداوم برق، مصداق بارز ایثار و ازخودگذشتگی می باشد، افزود: تلاشهای کارکنان این مجموعه در راستای تولید انرژی الکتریکی و برقرسانی ارزشمند است.
وی افزود: اصحاب رسانه باید با توجه به سختیها و دشواری های تولید برق با انعکاس فرآیندهای تولید انرژی الکتریکی نسبت به آگاه سازی افکارعمومی اقدام کنند تا شاهد تاثیرات آن در اصلاح الگوی مصرف و صرفهجویی توسط مصرف کنندگان باشیم.
ایشان در جریان برگزاری بازدیدهای آحاد مختلف جامعه از نیروگاه حرارتی تبریز قرار گرفت و از زحمات روابط عمومی شرکت مدیریت تولید برق آذربایجان شرقی تشکر کرده و گفت: با هماهنگی اداره کل آموزش و پرورش و برگزاری بازدیدهای دانشآموزی میتوان صعوبت و پرهزینه بودن تولید و تامین برق را به نسل جدید نشان داد.
وی ضمن تقدیر از فعالیتهای صورت گرفته در این خصوص اضافه کرد: با تشریح فرایند تولید برق و لزوم رعایت الگوی مصرف انرژی توسط دانش آموزان به سایرین، می توان در مدت زمان کوتاهی نسبت به اطلاع رسانی انبوه اقدام کرد.
مدیر نیروگاه حرارتی تبریز در ابتدای این بازدید به تشریح نقش نیروگاه حرارتی تبریز در تامین برق منطقه پرداخت.
مهندس حسن خیری گفت: نیروگاه حرارتی تبریز با دو واحد بخار، هرکدام به ظرفیت تولید ۳۵۰ مگاوات در هرساعت، توانست در پیک مصرف تابستان سال جاری برق مورد نیاز مردم را تولید کرده و به شبکه سراسری تحویل نماید.
وی حضور مسئولین استانی در نیروگاه حرارتی تبریز را نشانه توجه مسئولین به زحمتکشان صنعت تولید برق دانست.
فرماندار تبریز و هئیت همراه از واحدهای مختلف فنی و اتاق فرمان نیروگاه حرارتی تبریز بازدید و با کارکنان این نیروگاه دیدار و گفتگو کردند.
ایشان ضمن استماء سخنان پرسنل اتاق فرمان و مهندس شیفت گفت: پرسنل نیروگاه حرارتی تبریز با استفاده از توان علمی و تجربه خود بصورت شبانهروزی در فعالیت هستند تا برق مورد نیاز مردم بدون کوچکترین دغدغهای تامین شود.
فرماندار کلانشهر تبریز از زحمات تمامی پرسنل این نیروگاه تقدیر و تمجید کرد.