به گزارش پایگاه خبری یاز اکو به نقل از ایسنا، جواد رحمتی در جلسه کارگروه مدیریت پسماند استان، گفت: مردم تبریز از تخلیه نخالههای ساختمانی درمبادی ورودی و خروجی شهر، دلگیر هستند که باید این موضوع هرچه سریعتر توسط دستگاههای مسئول مورد رسیدگی قرار گیرد.
وی افزود: ساماندهی نخالهگاههای ساختمانی تبریز یکی از ضرورتهای فعلی شهر است که باید بیشتر مورد توجه قرار گیرد.
وی بیان کرد: نگرانیهای مربوط به زبالههای خانگی در مورد نخالههای ساختمانی وجود ندارد و تنها دغدغه ما و مردم، ایجاد چشم اندازهای نامناسب در مبادی ورودی و خروجی شهر به دلیل بیدقتی و عدم نظارت در تخلیه نخالههای ساختمانی است.
وی خاطرنشان کرد: باید با همکاری دستگاههای ذیربط همچون محیط زیست، راه وشهرسازی، منابع طبیعی و سازمان پسماند، مکانهای مناسبی در شرق، غرب و جنوب تبریز شناسایی شده و به عنوان نخالهگاه مورد استفاده قرار گیرد.
معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار آذربایجان شرقی همچنین خواستار نظارت بیشتر بر حمل و تخلیه نخالههای ساختمانی شد و گفت: فرآیند حمل و تخلیه نخالههای ساختمانی باید توسط افراد شناسنامهدار و مورد تایید سازمان پسماند انجام شده و با اقداماتی همچون نصب دوربین در معابر عبوری کامیونها، نظارت بیشتری بر این فرآیند انجام شود.
وی همچنین از بی دقتی برخی ماسه شوییها در مسدودسازی جاده و برخی مناطق شهر تبریز، گفت: یک بارندگی شدید در این مناطق، میتواند جریان سیل را به داخل شهر هدایت کرده و تبعات خطرناکی به دنبال داشته باشد.
رحمتی از سازمان مدیریت پسماند شهرداری تبریز خواست که نقشه پهنهبندی تبریز برای تخلیه نخالههای ساختمانی بر اساس شاخصهایی همچون میزان نخالههای تولیدی در هر منطقه تا جلسه آتی این کارگروه، تدوین شود.