به گزارش پایگاه خبری یازاکو به نقل از ایسنا، سعید جعفری راد در نشست خبری با بیان اینکه پارک علم و فناوری آذربایجان شرقی به عنوان دبیرخانه وقف فناوری انتخاب شده است، اظهار کرد: امروزه خیران بیشتر علاقه دارند تا در زمینهی فناوری سرمایه گذاری کنند پارک علم و فناوری استان نیز در این راستا، زمینی به مساحت پنج هزار مترمربع در محدوده تبریز در اختیار سرمایه گذاری آنها قرار داده است.
وی ادامه داد: عملیات اجرایی پروژه رمپ دسترسی به مجتمع عصر انقلاب پارک علم و فناوری استان با تخصیص ۲۸ میلیارد تومان اعتبار از سفر ریاست جمهوری و محل استانداری آغاز شده است.
وی افزود: هماهنگی و پیگیریهای لازم برای واریز ۱۰ میلیارد تومان از اجرای مرحله اول توافق نامه برش استانی انجام گرفته است و در بین پنج استانی که تفاهمنامه را امضا کردهاند بیشترین سهم با ۳.۲ همت متعلق به پارک علم و فناوری آذربایجان شرقی است.
جعفری راد بیان کرد: پارک علم و فناوری استان در شمال غرب کشور به عنوان ارزیاب کننده شرکتهای متقاضی دانش بنیانی انتخاب شده است. عملیات ارزیابی با پنج شرکت شروع شده که خبر خوبی برای شرکتهای مستقر در پارک علم و فناوری است.
وی عنوان کرد: پارک علم و فناوری استان در راستای تکمیل سامانهی جریان اقتصادی نوین (جان) رتبهی اول را از سوی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری کسب کرده است.
وی با اشاره به مشارکت پارک علم و فناوری استان در برگزاری نمایشگاه رینوتکس ۲۰۲۳ به عنوان دبیر شورای سیاستگذاری، عنوان کرد: ۷۹۱ طرح در قالب این نمایشگاه دریافت کرده و ۵۷۷ طرح را عرضه کردهایم و همچنین برای اولین بار نمایشگاه رینوفست (دانشآموزی) را در استان برگزار کردیم.
وی با اشاره به تأسیس پردیس علم و فناوری مشترک با شرکت شهرکهای صنعتی استان، افزود: مجوز اجرای این طرح در فضایی ۲۰ هکتاری در شهرک صنعتی از وزارت علوم اخذ شده است تا شرکتهای دانش بنیان متقاضی در آن مستقر شوند.
وی ادامه داد: میزان تسهیلات پرداختی به واحدهای فناور مستقر در پارک علم و فناوری که در سال گذشته ۱۵۷ میلیون تومان بود که سالجاری با رشد سه برابری به ۴۷۰ میلیون تومان افرایش یافته است.
وی ادامه داد: تا پایان سال جاری ارزیابی و عارضه پایی استارت آپها و موسسات مستقر در پارک علم و فناوری آذربایجان شرقی با استفاده از نرم افزار ویژه این حوزه اجرایی میشود. یکی از اقدامات مهم پارک علم و فناوری استان ایجاد مرکز رشد مشترک با دانشگاه هنر اسلامی تبریز است.
وی با بیان اینکه درحال حاضر حدود ۱۱۵ شرکت دانش بنیان در استان وجود دارد، تاکید کرد: تعداد شرکتهای دانش بنیان پارک در سه ماهه سوم سال جاری نسبت به مدت زمان مشابه سال گذشته ۳۰ درصد افزایش یافته است.