به گزارش یازاکو به نقل از خبر آنلاین، مجید عبدالحمیدی با اشاره به دلایل حل نشدن بحران بورس، اظهار داشت: تصمیمگیریهای کوتاهمدت و عدم برنامهریزی بلندمدت، یکی از مهمترین دلایل حل نشدن بحران بورس است که تاثیرات غیرمنتظره و جانبی اقدامات و تصمیمات این چنینی، ممکن است به پیچیدهتر شدن وضعیت بیانجامد.
وی با اشاره به سیاستهای اقتصادی و تصمیمات سیاسی که روی بازار سرمایه اثر دارد، افزود: دولت از طریق سیاستهای مالی و پولی میتواند تاثیر زیادی بر بازار سرمایه داشته باشد. اقداماتی مانند تغییرات در نرخ بهره، تغییرات در سیاستهای مالیاتی، و افزایش یا کاهش بودجه میتوانند بازار سهام را تحت تاثیر قرار دهند.
این کارشناس بازار سرمایه تصریح کرد: سیاستهای اقتصادی دولت نیز میتوانند تاثیرگذار باشند. اقداماتی مانند اصلاحات ساختاری، ترویج سرمایهگذاری و توسعه بخشهای مختلف اقتصادی میتوانند بهبود یا تضعیف بازار سهام را تحت تاثیر قرار دهند.
عبدالحمیدی متذکر شد: تصمیمات سیاسی دولت نیز میتوانند تاثیرگذار باشند. مثلا تصمیماتی که به تحولات اقتصادی و اجتماعی منجر شوند، میتوانند بازار سرمایه را تحت تاثیر قرار دهند.
وی گفت: همچنین رفتار و عملکرد دولت در بحرانهای اقتصادی یا سیاسی میتواند تاثیر زیادی بر بازار سرمایه داشته باشد. تصمیماتی که در شرایط بحرانی گرفته میشوند، میتوانند بازار سهام را به شدت تحت تاثیر قرار دهند.
این کارشناس بازار سرمایه خاطرنشان کرد: به طور کلی، عملکرد دولت جدید در بازار سرمایه به عنوان یکی از عوامل تأثیرگذار بر بازار قابل قبول نبوده همانطور که فعالان بازار این عملکرد را به خوبی در پرتفوهای خود حس کردند و نسبت به سایر بازارهای موازی احساس عقب ماندگی می کنند.