اکبر فرج نیا روز دوشنبه در نشست تخصصی گذر از اوج بار تابستان ۱۴۰۳، با اشاره به موضوع تنش آبی در کلانشهر تبریز، افزود: با توجه به این موضوع و اینکه تامین برق پمپ های آب در نقاط مختلف برعهده برق تبریز است، باید اعتبارات کافی برای تامین برق واحدهای مختلف صنعتی و تولیدی این منطقه تخصیص یابد.
وی ادامه داد: چون واحدهای صنعتی تبریز در مسیر تامین برق پمپ های آب قرار دارند، تسهیل برق رسانی به این پمپ ها نیازمند تامین شبکه برق مستقل است.
فرج نیا اظهار کرد: رشد و توسعه شهری به معنای افزایش تقاضا برای تامین برق است و با توجه به این موضوع نیازمند راه اندازی پست های فوق توزیع در حوزه استحفاظی تبریز هستیم که باید از اکنون تدابیر لازم اندیشیده شود.
وی گفت: در بخش های مختلف نیرو و انرژی نیاز به ارتقای خدمات داریم به خصوص در بخش مبلمان شهری حوزه روشنایی معابر نیازمند اصلاح و بهبود خدمات هستیم.
فرج نیا یادآور شد: با توجه به رشد و توسعه جهشی کلانشهر تبریز ، برای پیشگیری از بروز مشکلات برق در آینده به ویژه پیش از آغاز اوج بار تابستان امسال، نیازمند پست های فوق توزیع هستیم و گریزی از آن نیست.
وی ساماندهی برق بازار تاریخی تبریز و نقش اساسی آن در بخش اقتصادی را یکی از برنامه های اولویت دار شرکت توزیع نیروی برق تبریز اعلام و اضافه کرد: این طرح یکی از مطالبات مهم شهروندان و رسانه های گروهی است که با تامین اعتبارات مورد نیاز به طور اساسی اقدامات لازم انجام می شود.
آذربایجان شرقی با بیش از چهار هزار واحد تولیدی و صنعتی از قطب های اصلی کشور به شمار می رود و ۲۰ درصد این واحدها در تبریز فعالند.
۳۰ درصد برق تولیدی در استان در بخش صنعت مصرف می شود.