به گزارش پایگاه خبری یازاکو، عبدالحمید سرتیپی در آیین تست پایلوت تولید آلومینا از نفلین سینیت به روش پیرو متالورژی افزود: امیدواریم در ماه های آینده با زیرساخت هایی که ایجاد شده و همچنین احداث کارخانه، گام های بلندی در دستیابی به خودکفایی تولید آلومینیوم از نفلینسینیت برداریم.
وی بیان این که استحصال مواد آلومینا از نفلینسینیت سراب و کلیبر اتفاق بزرگ در صنعت کشور است، افزود: مجموعه عظیم نفلینسینیت بیش از دو دهه است که در سراب و استان با ذخیره قابل توجه نزدیک به پنج میلیارد تن شناسایی شده بود که اکنون با توجه به این که کشور ما یکی واردکنندگان آلومینیوم است به این تکنولوژی دست یافته ایم.
تحقق آرزوی دیرینه آذربایجان با دستیابی به تکنولوژی تولید هیدروکسید آلومینیوم
مدیرعامل و رئیس هیات مدیره شرکت فرآوردههای نسوز آذر شهاب تبریز نیز در این مراسم گفت: این شرکت با تکیه بر توانمندی ها و دانش متخصصان و با همکاری قرارگاه خاتم الانبیا و با تامین زیرساخت های مورد نیاز، پوره ها و آزمایشگاه ها دستاورد مهمی در صنعت به دست آورده است.
حسن صدیقی اظهار کرد: اکنون به نقطه مطلوب یعنی تکنولوژی استحصال ۷۸ تا ۸۵ درصد هیدروکسید آلومینیوم و در واقع به آرزوی دیرینه آذربایجان دست یافتیم.
وی با اشاره به نیاز کشور به مواد آلومینیوم و اهمیت واردات این مواد گفت: تولید ۷۰ هزار تن مواد آلومینا در سال و افزایش این میزان به یک میلیون تن از هدفگذاریهای ایمیدرو و قرارگاه خاتمالانبیا است.