به گزارش واحد ترجمه پایگاه خبری یازاکو به نقل از تی آر تی خبر، نتایج مطالعات بر روی شیرین کننده های مصنوعی که در محصولاتی همانند آدامس و خمیر دندان نیز یافت می شود نشان می دهد که شیرین کننده ای به نام اریتریتول که در کلاس الکل قند مانند زایلیتول قرار دارد، خطر حمله قلبی را افزایش می دهد.
تیمی که این مطالعه را در مجله معتبر اروپایی قلب منتشر کرد، نمونه خون بیش از ۳ هزار نفر را که در معرض خطر بیماری قلبی بودند آزمایش کرده است.
مشخص شد افرادی که سطوح بالای زایلیتول را در خون خود داشتند، بیشتر احتمال تجربه حمله قلبی را دارند.
نتایج آزمایش نشان دادکه زایلیتول لخته شدن پلاکتها را در خون تسریع میکند. این لخته های خون می توانند منجر به حمله قلبی، سکته مغزی و حتی مرگ شوند.