شرکت «پلان اس» (Plan-S) یکی از شرکتهای ترکیه در زمینه فناوریهای فضایی با چهار صورت فلکی خود که در این ماه راهاندازی میشود، قصد دارد به بخشهای بسیاری از جمله تباطات، لجستیک، کشاورزی و انرژی کمک کرده و وابستگی خارجی را کاهش دهد.
به گزارش یازاکو به نقل از خبرگزاری آناتولی، مسئولان این شرکت، Plan-S یکی از برجستهترین شرکتهای فنآوری فضایی و ماهوارهای ترکیه، کار خود را بر روی ۴ اولین صورت فلکی شبکه «Connecta IoT» که ارتباطات اینترنت اشیا (IoT) را ارائه میدهد، به پایان رسانده است.
این شرکت از سال ۲۰۲۲ پنج ماهواره آزمایشی را به فضا فرستاد. قرار است در این ماه ماهوارههای جدیدی با موشک فالکون-۹ اسپیس ایکس از پایگاه فضایی وندنبرگ ارسال شود.
این شرکت که تمامی فرآیندهای طراحی، ادغام و آزمایش را با ۵ ماهواره آزمایشی انجام داد، تجربیات خود را به صورت فلکی شبکه Connecta IoT انتقال داد.
توگای گوزل، مدیر کل Plan-S گفت که این پروژه جایگاه ترکیه را در مطالعات فضایی تقویت میکند و اهمیت فناوریهای داخلی را افزایش میدهد.
گوزل با توجه به اهمیت صورتهای فلکی اظهار داشت: با مجموعه ماهوارهها، میلیونها دستگاه میتوانند به طور همزمان متصل شوند. بنابراین، بسیاری از بخشها در سراسر جهان، به ویژه کشاورزی، لجستیک و انرژی، سود زیادی خواهند برد.