یازاکو؛ نوید محمدی نسب آباد – چنان که در یادداشت پیشین گفتم رشیدی،احمدی،صادقی و اسوتچی ۴عضو شورا در جریان استیضاح عباس رنجبر شهردار پیشین مدافع سرسخت وی بودند و بعد از آن هم تقریبا در تمام مسائل کاملا یکپارچه عمل کردهاند، به همین خاطر ایشان را جریان رشیدی مینامیم.
این جریان در ریاست سال سوم دبیری نقش مهمی داشت، حالا اگر دبیری به دلیل مشغله قید ریاست شورا را بزند، این جریان داعیهدار ریاست خواهد بود و احتمالا با توافق در مورد مسائلی، رای آقایان بابایی و دبیری را کسب خواهد کرد. در هفته اخیر نام سه تن از این جریان برای کاندیداتوری ریاست مطرح شده است که در زیر به بررسی ایشان میپردازیم.
احد صادقی
نام صادقی پیش از انتخابات شورا زیاد شنیده نشده بود. ایشان که یکی از نیروهای قراردادی شهرداری بود در سال اول و سوم شورا به عنوان دبیر ایفای نقش کرده است. وی در انتخابات ریاست جمهوری اخیر در مرحله اول ریاست ستاد زاکانی و در مرحله دوم به عنوان عضو فعال ستاد جلیلی فعالیت داشت.
در همین دوران توهین یکی از طرفداران جلیلی به مردم شهر مرند در حضور صادقی باعث ایجاد التهاب در جامعه شد.
صادقی در آن جلسه و در مقابل آن توهین زشت لبخند زد و بعدا در توجیح رفتار خود گفت که در آن لحظه شوکه شده بودم.
صرفا همین مسئله برای ایجاد شائبه در قدرت مدیریت جلسات شورا که گاها ممکن است بحرانی تر از مورد ذکر شده باشد، کافی است.
غلامرضا احمدی
احمدی نائب رئیس شورا دیگر نام مطرح شده برای ریاست شورا از جریان رشیدی است.
وی جزو افراد بی سر و صدا و آرام شورا است و در پاسخ به سوال یکی از رسانهها که چرا بعد از پایان سال اول دیگر برای حضور در هیئت رئیسه کاندیدا نشده است گفته بود:
“دیدم که خیلی ها برای حضور در هیات رئیسه و ریاست شورا دست و پا می شکستند و حتی افرادی که رای هم نداشتند انتظار داشتند رئیس شورا شوند.”
اما گویا امسال برنامه ایشان عوض شده و احتمالا به جمع رقبای هیئت رئیسه بپیوندند.
روح الله رشیدی
رشیدی یکی از نزدیکترین افراد به رنجبر بود و ماهها به استیضاح شهردار معترض بود.
وی را به عنوان شخصیت شاخص جریان رشیدی میشناسیم و طبق شواهد وی بیشترین تاثیر را در تصمیم گیریهای این جریان دارد.
او برای ریاست شورا نیاز به رای دبیری دارد که اصولا ماهیت خود را پیش از ورود به شورا در تقابل با وی تعریف کرده بود.
وی در دوران انتخابات شورا و ماههای اولیه شورا مرتبا به انتقاد از دبیری میپرداخت.
از طرف دیگر برای محقق شدن ریاست رشیدی که در دوران انتخابات ریاست جمهوری ریاست ستاد جلیلی را برعهده داشت، باید دو عضو مهم ستاد پزشکیان یعنی بابایی و دبیری به ریاست ایشان رای دهند که در صورت وقوع چنین اتفاقی و تقدیم ریاست شورا به طرفداران جلیلی، پاسخگویی بله این کار در شهری با اکثریت مطلق طرفداران پزشکیان کار سادهای نخواهد بود.