خبرنگاران تبریزی نقش ترافیکی ۸ تقاطع غیرهمسطح جدید را بررسی می‌کنند - یاز اکو
اخبارشهر

خبرنگاران تبریزی نقش ترافیکی ۸ تقاطع غیرهمسطح جدید را بررسی می‌کنند

این رویداد رسانه‌ای پیرامون هشت تقاطع غیرهمسطح تبریز شامل پل‌های رسالت، شهید مالک رحمتی، شهدای قراملک، شهید فروزنده،  شهید فلاحی، ولایت، پاسداران به ولیعصر و باغمیشه به پاسداران که در دو سال گذشته به بهره‌برداری رسیده‌اند، برگزار می‌شود.

بر اساس این گزارش، نقش این پل‌ها و تقاطع‌های غیرهمسطح در منظر شهری و کاهش بار ترافیکی و روان‌سازی حرکت و تردد در سطح شهر تبریز مهمترین رویکرد این رویداد رسانه‌ای است.

جایزه ویژه‌ای از سوی مدیریت شهری تبریز به بهترین گزارش تحقیقی تعلق خواهد گرفت و صاحبان سایر آثار تحقیقی پیرامون این موضوع نیز هدایایی دریافت خواهند کرد.

علاقمندان برای شرکت در این رویداد رسانه‌ای می‌توانند آثار منتشر شده خود را به دفتر یکی از سه تشکل رسانه‌ای، سازمان بسیج رسانه، خانه مطبوعات و انجمن صنفی روزنامه‌نگاران آذربایجان‌شرقی ارائه دهند.

آخرین مهلت شرکت در رویداد رسانه‌ای گزارش تحقیقی پیرامون هشت تقاطع غیرهمسطح تبریز ۳۰ مهر ۱۴۰۳ است.

 

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا