سیامک آسیایی مدیر عامل سازمان سیما، منظر و فضای سبز شهرداری تبریز با اعلام این خبر، گفت: یکی از آیتمهای مهم و تاثیرگذار پاییزی و حوزه فضای سبز تغذیه مناسب گیاهی است که به روشهای مختلف در سطح شهر همزمان با اجرای طرحهای پاییزی انجام میگیرد.
وی اجرای عملیات چالکود و محلول پاشی درختان را از جمله این روشها عنوان کرد و اظهار داشت: بسته به موقعیت فضاهای سبز شهری در چمنکاریها برای تغذیه و تقویت درختان از روش محول پاشی با استفاده از کود کامل NPK (به میزان ۳ کیلو یا لیتر در ۱۰۰۰ لیتر آب) و در انبوهکاریها از روش چالکود استفاده میشود.
آسیایی در این زمینه استفاده از روشهای فوق در تغذیه گیاهی را رایج و موثر در رشد مناسب درختان عنوان کرد و افزود: در روش محلول پاشی، کود و املاح مغذی از طریق برگها یا جوانه ها جذب درختان شده و کمبودهای موجود را تامین میکند و همچنین در روش چالکود نیز مواد لازم با حفر چاله در قسمت سایهانداز و مماس بر تشتک درختان به صورت ترکیبی از کود دامی ۳ کیلوگرم، کود کامل NPK ، ۲۰۰ الی۵۰۰ گرم و سم گرانوله دورسبان ۱۰۰ الی ۲۰۰ گرم در اختیار ریشه درخت قرار میگیرد.
مدیر عامل سازمان سیما، منظر و فضای سبز در این زمینه ابراز امیدواری کرد با اجرای صحیح روشهای تغذیه و تقویت درختان شاهد شادابی بیشتر و کیفی سازی وضعیت درختان در سطح شهر باشیم.