به گزارش واحد ترجمه پایگاه خبری یازاکو به نقل از دیلی صباح در عصر دیجیتال ، بحث در مورد مسائل امنیتی به طور سنتی حول مفاهیمی مانند امنیت سایبری، نظارت، نفوذ و جمع آوری داده ها متمرکز شده است. با این حال، مهمترین پرسشها به این سمت سوق می یابد، آیا دستگاههای روزمره – مانند رادیو، تلفنهای همراه یا وسایل خانه هوشمند – میتوانند سلاحهای بالقوه در نظر گرفته شوند.
برندهای مطرح جهانی احتمالاً تأثیر این تحولات را احساس خواهند کرد. تولیدکنندگان تلفن، رادیو و لوازم خانگی کوچک اکنون مجبورند تضمین کنند که دستگاه هایشان از طریق کنترل از راه دور یا مداخله نظامی به خطر نمی افتد. اگر دستگاهی مانند تلفن یا رادیو از راه دور منفجر شود، این برندهای پیشرو ممکن است با تعهدات غرامت قابل توجهی مواجه شوند.
با ادامه بحث ها در مورد اینکه دوران هوش مصنوعی و دیجیتال چه معنایی برای بشریت خواهد داشت، دولت تروریستی اسرائیل این موضوع را تشدید کرده است. با انفجار از راه دور پیجرها و تأسیسات مورد استفاده ۴۰۰۰ تا ۵۰۰۰ نفر، نشان داد که تا چه اندازه آماده گسترش حملات تروریستی خود هستند.
گسترش جنگ
اسرائیل که مدتها آرزوی تصرف لبنان را در سر داشت و به طور دورهای اهداف خاصی را در منطقه بمباران میکرد، اکنون در پی این حمله مجازی و دیجیتالی لبنان را به شکل جدیدی بمباران کرد.
در برهه کنونی و عصر دیجیتال در حال بررسی این مهم هستیم که جهان جمعی از نظر تهدیدات دیجیتال و حملات سایبری در چه جایگاهی قرار دارد.
عصر ما یک بار دیگر از خوابی جدید بیدار شده است و اکنون، حس فراگیر اضطراب جامعه را فرا گرفته است. مردم به طور فزاینده ای نگران تلفن ها، لوازم خانگی و همه دستگاه های دیجیتال و مجازی خود هستند و از آسیب پذیری های احتمالی آنها می ترسند.
به نظر می آید تعبیر مفاهیم جنگ و ابزار های آن در عصر جدید چالش های جدی برای صلح جهانی درپی دارد.
عصری که گویا ترس ها با منشا های جدید و قالب های جدید خواب را از مردمش خواهد ربود.
دورانی که وابستگی به ابزار دیجیتال از یک سو و تهدید ها مطرح از جانب آنها سبب حس دوگانگی انسان در عصر تکنولوژی خواهد شد.