• امروز : افزونه پارسی دیت را نصب کنید
  • برابر با : Friday - 28 November - 2025
15

تزریق بیش از 27 میلیون دوز واکسن کرونا در ترکیه

  • کد خبر : 15681
  • 31 اردیبهشت 1400 - 12:00
تزریق بیش از 27 میلیون دوز واکسن کرونا در ترکیه
یاز اکو - وزارت بهداشت ترکیه اعلام کرد که تاکنون در کشور بیش از 27 میلیون دوز واکسن کرونا تزریق شده است.

به گزارش پایگاه خبری یاز اکو به نقل از خبرگزاری آناتولی، بر اساس تازه‌ترین آمار وزارت بهداشت ترکیه، تعداد دوزهای تزریق شده واکسن کرونا در کشور به 27 میلیون و 281 هزار و 361 دوز رسیده است.

براین اساس، تاکنون 15 میلیون و 612 هزار و 758 نفر دوز اول واکسن کرونا را دریافت کرده‌اند.

همچنین 11 میلیون و 668 هزار و 603 نفر نیز دوز دوم این واکسن را دریافت کرده‌اند. بدین ترتیب شمار کل دوزهای تزریق شده در ترکیه از مرز 27 میلیون دوز عبور کرد.

طبق این آمار در استانبول تعداد افرادی که دوز اول و دوم واکسن کرونا را دریافت کرده‌اند به 2 میلیون و 646 هزار و 151 نفر، در آنکارا به 1 میلیون و 257 هزار و 334 نفر و در ازمیر نیز به 1 میلیون و 47 هزار و 283 نفر رسیده است.

انتظار می‌رود 30 میلیون دوز واکسن کرونا بی‌وان‌تک-فایزر طی ماه ژوئن به ترکیه تحویل داده شود.

گفتنی است که طی 24 ساعت گذشته در ترکیه در مجموع 369 هزار و 195 دوز واکسن تزریق شده‌است.

از سوی دیگر شرکت‌های داروسازی بیون‌تک و فایزر طی بیانیه‌ای اعلام کردند که برای ترکیه علاوه بر 30 میلیون دوز واکسن که قبلا قطعی شده، 90 میلیون دوز دیگر که 30 میلیون آن ترجیحی خواهد بود، فراهم می‌کنند.

براساس این بیانیه، در ترکیه طی سال جاری در مجموع 120 میلیون دوز واکسن بیون‌تک-فایزر توزیع خواهد شد.

لینک کوتاه : https://yazeco.ir/?p=15681

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.