• امروز : پنج شنبه - ۱ آذر - ۱۴۰۳
  • برابر با : Thursday - 21 November - 2024
3

دانشگاه علوم پزشکی تبریز ۱۶۰ میلیارد ریال قرارداد همکاری با صنایع امضا کرد

  • کد خبر : 157164
  • 15 مهر 1403 - 12:15
دانشگاه علوم پزشکی تبریز ۱۶۰ میلیارد ریال قرارداد همکاری با صنایع امضا کرد
یازاکو - معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی تبریز از انعقاد قرارداد همکاری فناوری این مجموعه با صنایع آذربایجان شرقی به ارزش ۱۶۰ میلیارد ریال در سالجاری خبر داد.

به گزارش پایگاه خبری یازاکو، دکتر پرویز شهابی روز یکشنبه افزود: معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی تبریز تلاش های زیادی برای رونق کسب و کار فناورانه و ایجاد ارتباط سازنده با صاحبان صنایع انجام داده است که یکی از نتایج بسیار مهم تبدیل این ارتباطات به انعقاد قراردادهای همکاری است.

وی برخورداری از شرکت های دانش بنیان متبحر، فناوران زبده و کاردان و نیروی انسانی ماهر و کاربلد را از جمله خصوصیات ممتاز فعالان حوزه فناوری و تولیدکنندگان لوازم و تجهیزات پزشکی آذربایجان شرقی برشمرد و بر توسعه همکاری ها با صنایع و تولیدکنندگان انبوه در این زمینه تاکید کرد.

شهابی با بیان اینکه رشد قابل توجهی در زمینه قراردادهای همکاری بین شرکت های فناوری با صاحبان صنایع اتفاق افتاده است، یادآور شد: با روند کنونی انتظار می رود تا پایان سالجاری رکورد مالی این نوع قراردادها در استان شکسته شود.

وی یکی از مهمترین زمینه های مساله محور کردن تحقیقات علمی در حوزه علوم پزشکی را توجه به ساخت و تولید انواع داروها و تجهیزات اعلام و اظهار کرد: بر همین اساس معاونت تحقیقات و فناوری این مجموعه قراردادهای همکاری با کشورهای ترکیه، ازبکستان و جمهوری آذربایجان را نهایی کرده است.

شهابی با بیان اینکه تحقیقات و پژوهش باید در سرلوحه تمام اقدامات مربوط به بودجه ریزی کلان کشور قرار بگیرد، گفت: هر گونه سهل انگاری در این حوزه می تواند آسیب های جبران ناپذیری به کشور وارد کند .

محققان دانشگاه علوم پزشکی تبریز سالانه ۳۰ اختراع دارند

به گفته وی محققان و فناوران دانشگاه علوم پزشکی تبریز سالانه حدود ۳۰ ثبت اختراع را به سرانجام می رسانند که این موضوع در کمتر دانشگاه علوم پزشکی کشور وجود دارد.

شهابی برخورداری از تعداد ۹۵۰ استاد دارای رتبه علمی بالا و حدود ۱۰ هزار دانشجو را یکی از مهمترین و بزرگترین مزیت های دانشگاه علوم پزشکی تبریز برشمرد و ادامه داد: این مجموعه علمی با وجود کمبودهای اساسی در تخصیص اعتبارات مناسب در حوزه های پژوهشی، رتبه های ممتاز کشوری را به دست آورده است که این موضوع نشان دهنده ظرفیت ها و توانمندی های علمی و تحقیقاتی استادان و دانشجویان است.

وی با بیان اینکه انجام پژوهش های مساله محور با رویکرد کاربردی و فاصله گرفتن از انجام تحقیقات مقاله محور یکی از پایه های مهم پیشرفت و توسعه علمی به خصوص در نظام سلامت به شمار می رود، افزود: یکی از مفاد مهم و بندهای مورد تاکید در بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی پرداختن به توسعه علمی کشور با رویکردهای علم پایه در حوزه های گوناگون برای گره گشایی از مشکلات عمومی و مردمی عنوان شده است.

شهابی گفت: بر این اساس رسالت مراکز علمی، تحقیقاتی و دانشگاه ها بسیار سنگین تر و خطیر است تا با اجرای تحقیقات کاربردی نسبت به رفع مسایل و مشکلات جامعه به ویژه در نظام سلامت گام های اساسی تر بردارند.

لینک کوتاه : https://yazeco.ir/?p=157164

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ابر برچسب
});