به گزارش پایگاه خبری یازاکو، احمد بایبوردی در گفت و گو با خبرنگار یازاکو با اشاره به ناهنجاری موجود در باغ گلستان و ایجاد کلانتری گفت: اینکه در آنجا ناهنجاری اجتماعی وجود دارد، راه حلش این نیست که در آنجا کلانتری احداث بکنیم. برای من جای سوال است که چه میشد اگر شورای شهر هزینه ساخت ساختمان جدید شورا را با مبالغی به مراتب کمتر به مرمت ساختمان کتابخانه تربیت اختصاص می دادند و آنجا را به ساختمان شورا تبدیل می کردند.
وی ادامه داد: از این طریق مشکل ناهنجاری آنجا هم مدیریت میشد. از طرف دیگر، هم از منظر محیط زیستی، و هم از منظر اقتصادی، ارزش درختان قطع شده با ارزش ساختمانی که در آنجا ساخته خواهد شد، برابری میکند.
وی گفت: از منظر تاریخی، در هیچ کشوری بنایی تاریخی مانند باغ گلستان را که مرحوم تربیت بیش از ۸۰ سال قبل بنا کرد، مورد تعدی و تخریب قرار نمیدهند.
بایبوردی در پاسخ به سوال خبرنگار یازاکو در خصوص اینکه در اینجا بر نقش شهرداری تأکید ندارم، چون شاید در این مورد قدرت کافی ندارد، اما چرا نهادهایی مانند میراث فرهنگی یا محیط زیست کاری انجام نمی دهند و واقعاً وظیفه شان چیست؟ گفت:من خطاب به هر دو مسئول هر دو نهاد مربوط در توئیتر گفته ام که تأسف شما واقعاً چه حاصلی دارن؟ پس از آنکه پی ریزی انجام شده و درختان قطع شده است، دستور توقف چه دردی را دوا می کند؟
وی تاکید کرد: با توجه به کمبود فضای سبز در تبریز، باید مطالبهگری و حساسیت در این زمینه افزایش پیدا بکند. درخت نیز همچون انسان یک موجود زنده است.
وی گفت: برخی ها اظهار نظر کرده اند که سازمان سیما منظر قرار است آن درخت ها را به جایی دیگر منتقل کند، در حالی که هیچ کدام از این ها اتفاق نیفتاده است. بود و نبود نهادهایی که برشمردیم عملاً هیچ تأثیری ندارد.