به گزارش پایگاه خبری یازاکو، غلامرضا احمدی در نشست خبری با اصحاب رسانه در پاسخ به سوال خبرنگار یازاکو مبنی بر اتفاقات استثنایی شورای شهر تشریح کرد: نتخابات هیئترئیسه در سال آخر به مذاق برخی خوش نیامد و با منافعشان سازگار نبود و سعی کردند حاشیه ایجاد کنند اما اولویت هیئترئیسه دوری از حاشیه بود و نیازهای اصلی شهر نصبالعین هیئترئیسه سال چهارم شورا بود.
احمدی با تأکید بر اینکه یکسری مسائل حاشیهای خارج از حیطه هیئترئیسه سال چهارم شورای ششم بود، گفت: غیبتهای پرویز هادی، از خارج از شورا شاکی داشت که فرمانداری تبریز و وزارت کشور به این مسئله ورود کردند.
وی ادامه داد: تلاش کردیم مسئله غیبتهای آقای هادی به حاشیه نرود و بداخلاقی صورت نگیرد.
رئیس شورای اسلامی شهر تبریز گفت: شاید انتظار از ما این بود که بداخلاقی کنیم اما تلاش کردیم آنچه فرمانداری میخواست را مطابق قانون انجام دهیم و روند، اخلاقی پیش برود.
احمدی با اشاره به اینکه در استعفای فریدون باباییاقدم شاهد بداخلاقی بودیم، گفت: استعفای این عضو شورا به قضایای باغ گلستان ربط داشت اما از دست ما خارج بود و صلاح نمیدانستیم بررسی این استعفا، با این شیوه پیگیری شود.
وی ادامه داد: به موضوع باغ گلستان از سوی اعضای شورا به صورت مستقل پرداخت میشود اما توجه و پیگیری آقای فریدون باباییاقدم در این خصوص، بیش از بقیه اعضا بود.
رئیس شورای اسلامی شهر تبریز گفت: آقای باباییاقدم پس از پیگیریهای مستمر به این نتیجه رسید که با استعفا کردن از عضویت شورا، در اصلاح رفتارها و اجتناب از تکرار آن، به شهر کمک کند.
احمدی با تأکید بر اینکه هیئترئیسه سال چهارم شورای ششم بهدنبال حاشیه نبود اما مسائلی مطرح شد، گفت: تلاش کردیم حواشی را بهخوبی مدیریت کنیم و براساس نظر مشاور محترم حقوقی شورا، میشد که استعفانامه را در جلسه اخیر دریافت کرد و در جلسه آتی به آن پرداخت نمود و اعضا به صورت مستدل با این مسئله برخورد کنند.
وی ادامه داد: میخواستیم رسیدگی به این استعفا خرد ورزانه و منطقی پیش برود و ممکن نشد اما با انعطاف برخورد کردیم.
رئیس شورای اسلامی شهر تبریز، گفت: تلاش کردیم کمترین عکسالعمل را درخصوص برخی مسائل داشته باشیم. تریبون شورا نباید شخصیسازی و تبدیل به وسیلهای برای پاسخگویی به مسائل خصوصی شود.
احمدی گفت: طرفدار برخورد منطقی، خرد ورزانه، دور از کینهورزی، برخورد اخلاقی و قانونی هستیم و اگر عضو این هیئت رییسه نبودم نیز از عملکرد آن دفاع میکردم.
وی گفت: در هیئترئیسه سال چهارم شورای ششم سعی کردیم ابتکاراتی داشته باشیم؛ نشست امروز با اصحاب رسانه از روزهای اول مطرح بود که امروز فرصت برگزاری آن فراهم شد.
وی درخصوص عملکرد شهردار تبریز، گفت: شهردار تا توانسته وقت گذاشته و کمکاری نکرده اما نقدهایی نیز به برخی مسائل داریم.
وی با تاکید بر اینکه در هر کار باید به مقررات پایبند بود و از چارچوب خارج نشد، گفت: در مسائلی که جزء وظایف اصلی شهرداری نیست اما به آنها پرداخت شده، ما حرفهایی داریم.
رئیس شورای اسلامی شهر تبریز ادامه داد: درخصوص پرداختن به غیر ضرورتها انتقاد داشتهایم؛ کارهای عمرانی خوب است اما باید دید تا چه حد ضرورت دارد.
احمدی خاطرنشان کرد: معتقدیم هروقت موضوع مهمی ضرورت داشت و نهاد مربوطه به آن پرداخت نکرده بود، شهرداری ورود کند اما مقابل کارهای غیرضروری و ویترینی ایستادهایم.
وی گفت: باتوجه به محدودیت منابع باید در چارچوب قوانین عمل کنیم.
رئیس شورای شهر تبریز خاطرنشان کرد: از نکات مثبت توجه به حوزههای مختلف و تلاشگری شهردار تبریز باید مورد توجه باشد و از نکات منفی، عدم رعایت برخی مقررات و عدم توجه به نظر شورایی باید مورد توجه باشد که البته شهردار تبریز به زعم خود، مقید به شورا و تصمیمات آن بوده و ممکن است شرایط موجب شود که آنچه میبینیم مخالف این موضوع باشد.
احمدی اظهار کرد: همکاری ما با شهرداری، توام با نقد، نظارت و اعمال نظارت از طریق ابزار قانونی بوده است و به بیش از ۹۵ درصد مصوبات و لایحهها رای داده شده که حاکی از تعامل است.
وی با تاکید بر اینکه شهرداری در برخی مسائل پافشاری بیش از حد دارد، گفت: تعامل نباید به معنای چشمپوشی بر واقعیتها باشد؛ تعامل باید صحیح و منطقی باشد تا کارها پیش برود.
رئیس شورای اسلامی شهر تبریز، گفت: کارآمدی مرکز پژوهشهای شورای اسلامی شهر تبریز، زبانزد خاص و عام است و در اجلاس روسای شوراهای اسلامی کشور، این مرکز مورد توجه و قدردانی اعضای چند شورا از شهرهای مختلف کشور بود.
غلامرضا احمدی با اشاره به عملکرد شهرداری تبریز درخصوص بافت تاریخی، گفت: شهرداری در تلاش است در این خصوص اقداماتی انجام دهد اما هماهنگی با میراث فرهنگی طبق مقررات و موازین کار سختی است و موانعی وجود دارد.