• امروز : پنج شنبه - ۱۰ آبان - ۱۴۰۳
  • برابر با : Thursday - 31 October - 2024
2

ترافیک مطالبه اصلی مردم از شهرداری است

  • کد خبر : 159657
  • 08 آبان 1403 - 9:10
ترافیک مطالبه اصلی مردم از شهرداری است
یازاکو - دبیر شورای شهر تبریز گفت: هیچ مسئولی نباید در برابر دوربین و میکروفون رسانه‌ای ساکت باشد، مسئولین باید پاسخگوی رسانه ها باشند.

به گزارش پایگاه خبری یازاکو، احد صادقی ، در نشست خبری با اصحاب رسانه با اشاره به مطالبات مردم از شهرداری عنوان کرد: بنظر شما آیا اصلی‌ترین و ضروری‌ترین مسائل شهری ترافیک شهری، ارتقاء حمل و نقل است یا مشکل واگذاری ورزشگاه یادگار امام و یا ساخت ورزشگاه ۱۵ هزار نفری است، شهردار باید به کدام یک اهمیت بیشتری دهد، حرف ما نیز به پشتوانه‌ی مطالب مردم این است که حل مشکلات ترافیک و خرید اتوبوس‌ مهم‌تر از واگذاری یادگار امام است. 

وی افزود: مسائلی وجود دارد که برخی نمی‌خواهند ما به موضاعات اصلی بپردازیم و اختلاف ما براین است که برخی از اعضای شورا می‌خواهند مسائل فوریت دار را دستور کار خود قرار دهیم یا یک سری مسائلی که وظیفه‌ی شهرداری نیست آیا این‌ها مهم‌تر از احداث ورزشگاه و یا نمایشگاه بین المللی هست!

وی با اشاره به اینکه موضوع مخالفت با شهرداری مطرح نیست، برای ما منافع مردم و شهر در اولویت‌ قرار دارد، تاکید کرد: باغ گلستان امتحان شورای دوره‌ی ششم است که عملکرد این دوره از شورا در این موضوع مشخص خواهد شد.

وی گفت: اولویت‌ ما در مدیریت شهری بحث ترافیک، محیط زیست شهری و … است وظیفه‌ی اصلی ما واگذاری یا ساخت ورزشگاه نیست.

عضو شورای اسلامی شهر تبریز خاطرنشان کرد: بحث فاینانس دلایل و توجیه اقتصادی داشته که بعد از چهار سال تزریق مالی انجام می‌گیرد که پس از دریافت آن مبلغ شهرداری باید آن را طی ۱۰ سال پرداخت کند، این کار به نظر بنده چون نرخ سود بانکی همیشه نسبت به نرخ تورم کمتر است، کار به صرفه‌ای محسوب می‌شود، هرچه زودتر بتوانیم این مبلغ را دریافت کرده و عملیات عمرانی خود را اجرا کنیم بهتر و مقرون به صرفه‌تر خواهد بود، می‌ارزد ۱۰ سال عدد ثابتی را پرداخت کنیم تا پروژه‌‌های عمرانی را به پایان برسانیم.

وی با اشاره به اینکه شهرداری تبریز حدودا در هشت بنگاه‌ سرمایه گذاری، سهام دار است، بیان کرد: از نظر بنده حتی اگر بتوانیم از هزینه‌های زائدی که صرف می‌‌شود در بنگاه‌های سرمایه‌ای ذخیره کنیم، سود کرده‌ایم.

دبیر شورای اسلامی شهر تبریز گفت: در خصوص بانک شهر طبق اعلام بانک مرکزی این بانک جزو بانک‌‌های ورشکسته بوده و قرار شده است تا با افزایش سرمایه، سرمایه‌ی ۱۵۰۰ میلیاردی خود را به ۳۹ هزار میلیارد تومان افزایش دهند.

صادقی عنوان کرد: سهامداران عمده هر کدام به سهم خود قرار شده تا افزایش سرمایه دهند که سهم شهرداری تبریز از این مقدار ۷ درصد است. در مجموع از این مبلغ ۱۰ میلیارد را سهام‌داران و مابقی را از طریق تجدید ارزیابی دارایی‌ها بانک شهر تامین می‌کنند.

رئیس کمیسیون محیط زیست و خدمات شهری شورای اسلامی شهر تبریز اظهار کرد: امروزه بازارهای سرمایه، بورس و سهام نوعی کنش‌گری اقتصادی برای درآمدزایی است.

وی با اشاره به مشکلات ایجاد شده توسط وانت بارها و اینکه متاسفانه اولویت اکثریت اعضای این دوره از شورا و شهرداری تبریز ساماندهی بازارچه‌های محلی نیست، افزود: متاسفانه ما ترجیح می‌دهیم ۱۵ سالن ورزشی احداث کنیم اما حاضر نیستیم ۵ بازارچه‌ی محلی ایجاد کنیم.

صادقی ادامه داد: در بحث کلینیک‌های حیوانات محلی خوب عمل کرده و در موضوع تفکیک پسماند نیز شهروندان می‌توانند با بهره‌گیری از اپلیکیشن بهروب زباله‌های خود را تفکیک کرده و تحویل دهند.

وی خاطرنشان کرد: این دوره از شورا به بحث دیوارنگاری به صورت ویژه پرداخت کرده است، به صراحت از طرف شورای ششم اعلام می‌کنم در حوزه‌ حمل ونقل، حاشیه نشینی، ورزشی و آسفالت ریزی بهتر از دوره‌های قبلی عمل کرده‌ایم.

دبیر شورای اسلامی شهر تبریز با تاکید بر اینکه اقدامات درست و اشتباه شهرداری اغلب با هدایت شورا انجام می‌گیرد، گفت: در خصوص موضوع انفصال شهردار تبریز، موضوع مربوط به شکایت تعدادی از پیمانکاران مبنی بر تخلف اداری در فرایند مناقصه شرکت تدبیر اندیش در سال اول و حضور این شرکت در مناقصه بدون رتبه بندی است که ما رای بدوی یا تجدید نظر در این خصوص را ندیده ایم و صرفا بر اساس نامه ای که برای ریاست شورا ارسال شده بود، مدارک درخواست شده را ارسال کرده ایم.

صادقی افزود: آقای هوشیار طی این دوره کارهای خوبی داشته و از وی حمایت می کنیم اما مطمئن باشید از اقدامات درست حمایت کرده و هر خلافی در خصوص منافع مردم انجام گیرد با آن مخالفت می‌کنیم و هیچ ترسی در دفاع از حقوق مردم نداریم.

وی در واکنش به سوال خبرنگاری در خصوص بدهی های شهرداری به افراد حقیقی و حقوقی و بدهکار کردن دوره بعدی مدیریت شهری توسط شهرداری و شورای ششم گفت: ما در شورای ششم تاکنون وامی دریافت نکرده‌ایم، تفریغ سال ۱۴۰۱ بر اساس اسناد قابل انتشار، ۲ هزار و ۲۰۰ میلیارد بدهی بوده است، اخیرا بنابر جمع بندی‌های انجام گرفته،‌ شهرداری تبریز نزدیک به ۳۰۰ میلیارد تومان به پیمانکاران بدهی دارد که آن هم روال طبیعی کار است و با انجام کارها این بدهی ها پرداخت خواهد شد. درآمد شهرداری با توجه به وضعیت اقتصادی و کاهش صدور پروانه و ساخت و ساز کاهش یافته است و ما نیز متوجه این موضوع بوده و انتظار معجزه گری از شهرداری نداریم و مردم هم وضعیت را مشاهده کرده و با درک شرایط و نسبت به آن انتظار پیشرفت دارند.

لینک کوتاه : https://yazeco.ir/?p=159657

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ابر برچسب
});