• امروز : افزونه پارسی دیت را نصب کنید
  • برابر با : Wednesday - 2 April - 2025
3

۱۱۹ میلیارد ریال سهم در بورس آذربایجان‌غربی معامله شد

  • کد خبر : 160105
  • 12 آبان 1403 - 14:13
۱۱۹ میلیارد ریال سهم در بورس آذربایجان‌غربی معامله شد
یازاکو - مدیر بورس منطقه ای آذربایجان غربی با اشاره به اینکه فروش سهام در بورس استان طی هفته گذشته برخرید پیشی گرفته و ۵۵ درصد از معاملات را به خود اختصاص داده است، گفت: در این مدت، ۱۱۹ میلیارد ریال سهم در تالار استانی معامله شد.

به گزارش پایگاه خبری یازاکو، وحید جوادی روز شنبه افزود: در هفته گذشته ۲۶ میلیون و ۶۵۵ هزار و ۹۴۶ اوراق اسناد خزانه اسلامی، سهم و حق تقدم از سهام شرکتهای بورسی مورد معامله قرار گرفت.

وی بیان کرد: در طول هفته در تالار ارومیه ۹ کارگزار از ۹ ایستگاه معاملاتی، سهام و حق تقدم ۱۵ شرکت را معامله کردند که نمایندگی شرکت کارگزاری فارابی بیشترین ارزش ریالی معاملات منطقه را با ۴۱ درصد به خود اختصاص داد.

مدیر بورس منطقه ای آذربایجان غربی ادامه داد: همچنین در این هفته اوراق اسناد خزانه اسلامی سررسید بهمن ۱۴۰۵ با بیش از ۳۱ درصد ارزش کل معاملات در رده نخست معاملات تالار منطقه ای ارومیه قرار داشته است.

جوادی اظهار کرد: شاخص کل بازار بورس با ۸۵ هزار و ۳۲۱ واحد افزایش در مقایسه با هفته قبل به رقم ۲ میلیون و ۵۶ هزار و ۲۲۳ واحد و همچنین شاخص کل بازار فرابورس نیز با ۲۸۸ واحد افزایش نسبت به هفته قبل، به رقم ۲۱ هزار و ۲۷۵ واحد رسید.

لینک کوتاه : https://yazeco.ir/?p=160105

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ابر برچسب
});