به گزارش پایگاه خبری یازاکو، اسماعیل فاتحیفر بیان کرد: پایگاه استنادی «وب آو ساینس» (WoS) پژوهشگرانی را که طی ده سال گذشته به بالاترین سطح اعتبار بینالمللی دست یافته و بیشترین استنادها را دریافت کردهاند، بهعنوان پژوهشگران پراستناد یک درصد جهان معرفی میکند.
وی افزود: بر اساس آخرین گزارش این مؤسسه علمی، دکتر محمد حقیقی، استاد تمام دانشکده مهندسی شیمی، دکتر حسین روغنی ممقانی، استاد تمام دانشکده مهندسی پلیمر، دکتر مهدی سلامی کلجاهی، استاد تمام دانشکده مهندسی پلیمر، و دکتر رحیم خوشبختی سرای، استاد تمام دانشکده مهندسی مکانیک، بهعنوان پژوهشگران ایرانی پراستناد یک درصد برتر جهان از دانشگاه صنعتی سهند شناخته شدهاند.
رییس دانشگاه صنعتی سهند تأکید کرد که معیار اصلی برای انتخاب این پژوهشگران، تعداد استنادهای علمی آنان در بازه زمانی ده ساله و در پایگاه استنادی وب آو ساینس (WoS) است. پژوهشگران برای قرار گرفتن در فهرست یک درصد برتر، باید به حد آستانهای از استناد در حوزه تخصصی خود دست یابند. این آستانه بر اساس تعداد استنادهای دریافتی و میزان اثرگذاری پژوهشها تعیین میشود. بر این اساس، پژوهشگرانی که بیشترین استنادها را داشته و به سطح اعتبار بینالمللی بالایی رسیدهاند، در این فهرست قرار گرفتهاند.
به گفته فاتحیفر، این گزارش آخرین فهرست پژوهشگران ایرانی پراستناد یک درصد جهان در ۲۲ حوزه موضوعی را ارائه کرده است.
وی همچنین یادآور شد که ایران با دارا بودن ۱۰۵۶ پژوهشگر در فهرست یک درصد برتر پراستناد علمی جهان، به جایگاه برجستهای در عرصه پژوهش جهانی دست یافته است.
رئیس این دانشگاه تأکید کرد که موفقیت پژوهشگران ایرانی در کسب جایگاه یک درصد برتر علمی جهان نشاندهنده افزایش کیفیت و اثرگذاری تولیدات علمی کشور است. این دستاوردها نه تنها جایگاه علمی ایران را در سطح بینالمللی ارتقاء میبخشد، بلکه زمینهساز همکاریهای علمی و فناوری بیشتر با مراکز پژوهشی بینالمللی خواهد بود.