• امروز : سه شنبه - ۱۳ آذر - ۱۴۰۳
  • برابر با : Tuesday - 3 December - 2024
2

مازوت‌سوزی فعلا در نیروگاه حرارتی تبریز نداشتیم

  • کد خبر : 161003
  • 20 آبان 1403 - 11:00
مازوت‌سوزی فعلا در نیروگاه حرارتی تبریز نداشتیم
یازاکو - دبیر کارگروه مدیریت انرژی استان آذربایجان‌شرقی گفت: حداکثر توانی که ما می‌توانیم برق را از نیروگاه‌ها به خط سراسری بکشانیم، یک‌هزار و ۲۰۰ مگاوات است، از این‌رو درصورت تکمیل فاز دوم نیروگاه حرارتی تبریز و سهند بناب، ناترازی و در نتیجه بحث خاموشی‌ها حل خواهد شد و بحث حل مشکل ناترازی یک موضوع دست نیافتنی نیست.

به گزارش پایگاه خبری یازاکو، مجید فرشی در نشست تخصصی همراه با پرسش و پاسخ دانشجویی با موضوع «ناترازی انرژی در استان» که به همت جامعه اسلامی دانشگاه تبریز در این دانشگاه ترتیب یافته بود، در پرسش و پاسخ دانشجویان با اشاره به واردات برق از ارمنستان به میزان ۲۵۰ مگاوات در دو خط ۲۳۰ کیلو واتی، درخصوص برنامه‌های استان برای افزایش میزان تولید برق استان اظهار داشت: جا دارد یاد و خاطره‌ «شهدای خدمت» مخصوصا رئیس جمهور شهید آیت‌الله سیدابراهیم رئیسی را گرامی بداریم که پروژه‌ فاز دوم نیروگاه حرارتی تبریز جزو مصوبات دور دوم سفر استانی شهید رئیسی به استان بود و برای انجام این پروژه، تفاهم‌نامه‌ ۱۸ همتی امضاء شد که در صورت تحقق این طرح، توان نیروگاه حرارتی تبریز تا یک هزار و ۹۰۰ مگاوات افزایش خواهد یافت.

وی ادامه داد: با توجه به اینکه مالکیت نیروگاه حرارتی تبریز در اختیار صندوق بازنشستگی کشوری است و این صندوق آمادگی اجرای فاز دوم را نیز دارد ولی برخی مشکلات از جمله موضوعات زیست محیطی و بحث اخذ زمین وجود دارد که براساس توافقی که در داخل استان رخ داد، این موضوع از ذیل معاونت هماهنگی امور اقتصادی به معاونت هماهنگی امور عمرانی استانداری منتقل شد و ما پیگیر موضوع هستیم.

مرحله‌ اول (گازی) پروژه‌ فاز جدید نیروگاه سهند بناب و ۳۰۰ مگاوات برق جدید

فرشی همچنین گفت: همچنین مرحله‌ اول (گازی) پروژه‌ فاز جدید نیروگاه سهند بناب نیز با پیشرفت ۹۵ درصدی و توسط شرکت پیمانکار آلمانی در حال انجام است. اگر این پروژه تا دو، سه ماه آینده تکمیل شود، ۳۰۰ مگاوات برق اضافی وارد مدار می‌شود.

راه حل ناترازی انرژی و خاموشی‌‌ها در آذربایجان

فرشی یادآور شد: حداکثر توانی که ما می‌توانیم برق را از نیروگاه‌ها به خط سراسری بکشانیم، یک هزار و ۲۰۰ مگاوات است، از این‌رو درصورت تکمیل فاز دوم نیروگاه حرارتی تبریز و سهند بناب، ناترازی و در نتیجه بحث خاموشی‌ها حل خواهد شد و بحث حل مشکل ناترازی یک موضوع دست نیافتنی نیست.

مردم تنها ۱۰ درصد هزینه‌ تولید هر کیلووات برق یک‌هزار و ۳۰۰ تومان را پرداخت می کنند

این مقام مسؤول در حوزه‌ مدیرین انرژی استان تاکید کرد: ما در حال مذاکره با شرکت مس هستیم که باتوجه به الزام دولت، این شرکت نیز مانند پتروشیمی و پالایشگاه نیروگاه اختصاصی خود را احداث و برق مصرفی را از طریق این نیروگاه تامین کند. البته مشکل اصلی احداث نیروگاه، عدم صرفه‌ اقتصادی این موضوع است. چراکه هزینه‌ تولید هرکیلووات برق یک هزار و ۳۰۰ تومان ولی هزینه‌ای که مردم پرداخت می‌کنند، ۱۳۰ تومان است.

تاکنون مازوت‌سوزی در نیروگاه حرارتی تبریز انجام نشده است

وی در ارتباط با روزهای پاک و بحث مازوت‌سوزی نیروگاه‌ها نیز یادآور شد: سال گذشته ۱۰۶ روز پاک، ۱۱۹ روز قابل قبول و ۳ روز ناسالم برای گروه‌های حساس داشتیم و خوشبختانه روز خطرناکی گزارش نشد.

وی خاطرنشان کرد: همچنین تاکنون در سالجاری بحث مازوت‌سوزی در نیروگاه حرارتی تبریز انجام نشده است درحالیکه در سال ۱۴۰۰ اواسط شهریور، سال ۱۴۰۱ اواسط آبان و سال ۱۴۰۲ اواخر آذرماه مازوت‌سوزی انجام شده بود.

لینک کوتاه : https://yazeco.ir/?p=161003

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ابر برچسب
});