به گزارش واحد ترجمه پایگاه خبری یاز اکو به نقل از آذرتاج، این مطلب را مارینا سیلوا وزیر محیط زیست برزیل در کنفرانس مطبوعاتی درباره نتایج پایانی بیست و نهمین نشست کنفرانس تغییرات اقلیمی سازمان ملل متحد در باکو بیان کرد.
سیلوا افزود: بندهای ۲-۶ و ۴-۶ توافقنامه پاریس فوق العاده فنی و مفصل است و همچنین شامل جنبه هایی از قوانین ملی بسیاری از کشورها است. این بندها هرگز به عنوان ابزار چانه زنی تلقی نشد. بسیاری از کشورهای در حال توسعه نیز از ایجاد بازار کربن حمایت کردند. بطوریکه این موضوع فقط به کشورهای توسعه یافته محدود نشد، برعکس تعداد زیادی از کشورهای در حال توسعه نیز از این طرح حمایت کردند. این یک پروسه واقعا طولانی بود. اکنون میتوانیم برای ایجاد یک بازار کربن پایدار و از نظر زیستمحیطی سالم پیش برویم که اولویت اصلی ماست.
وزیر محیط زیست برزیل تاکید کرد که نسبت به تعهدات مالی اعلام شده در کنفرانس تعهد وجود داشته باشد. کشورهای در حال توسعه برای حل مشکلات مربوط به فقر زدایی درخواست منابع مالی نداشتند. صرف نظر از اینکه اعتبارات تخصیص یافته چقدر بر این موضوع تأثیر می گذارد، هدف اصلی ما جلوگیری از حوادث اقلیمی است.