به گزارش یازاکو از مرکز آمار ایران، بر اساس آمار تغییرات متوسط قیمتی اقلام خوراکی منتخب برای گروههای مختلف کالاهای خوراکی در مناطق شهری کشور در گروه نان و غلات، اقلام برنج خارجی درجه یک با ۷.۱ درصد و شیرینی خشک با ۲.۴ درصد بیشترین افزایش قیمت را نسبت به ماه قبل داشتهاند.
در گروه گوشت قرمز، سفید و فرآوردههای آنها، بیشترین افزایش قیمت نسبت به ماه قبل مربوط به اقلام مرغ ماشینی با ۴.۴ درصد و ماهی قزلآلا با ۲.۰ درصد است.
در گروه لبنیات، تخم مرغ و انواع روغن، بیشترین افزایش قیمت نسبت به ماه قبل مربوط به کره پاستوریزه با ۱۴.۹ درصد، خامه پاستوریزه با ۱۱.۹ درصد و ماست پاستوریزه با ۹.۴ درصد است.
در گروه میوه و خشکبار، بیشترین افزایش قیمت نسبت به ماه قبل مربوط به هندوانه با ۲۱.۰ درصد و هلو با ۹.۳ درصد و همچنین بیشترین کاهش قیمت مربوط به پرتقال با ۲۰.۲- درصد و انار با ۵.۲- درصد می باشد.
در گروه سبزیجات و حبوبات، بیشترین افزایش قیمت نسبت به ماه قبل مربوط به گوجه فرنگی با ۷۹.۱ درصد و کدو سبز با ۲۵.۸ درصد و پیاز با ۱۱.۷ درصد و همچنین بیشترین کاهش قیمت مربوط به هویج فرنگی با ۳.۷- درصد است.
در گروه قند و شکر، آشامیدنیها و سایر خوراکیها، بیشترین افزایش قیمت نسبت به ماه قبل مربوط به رب گوجه فرنگی با ۵.۳ درصد و سس گوجه فرنگی با ۳.۴ درصد بوده است.