• امروز : افزونه پارسی دیت را نصب کنید
  • برابر با : Monday - 23 December - 2024
1

بالا بردن سقف معافیت مالیاتی در بودجه گامی در جهت حمایت از معیشت کارگران

  • کد خبر : 165729
  • 03 دی 1403 - 19:56
بالا بردن سقف معافیت مالیاتی در بودجه گامی در جهت حمایت از معیشت کارگران
نماینده مردم قروه و دهگلان در مجلس با بیان اینکه کاهش بار مالیاتی تولید منجر به افزایش اشتغال در کشور می شود، گفت: کاهش بار مالیاتی برای تولیدکنندگان و کارآفرینان می‌تواند آن‌ها را تشویق کند تا با احساس اطمینان بیشتری به فعالیت‌های اقتصادی خود ادامه دهند. همچنین بالا بردن سقف معافیت مالیاتی در بودجه گامی در جهت حمایت از معیشت کارگران است.

به گزارش یازاکو، محمدرسول شیخی زاده در گفتگو با خبرنگار با اشاره به افزایش سقف معافیت مالیاتی حقوق بگیران، گفت: مشکلات اقتصادی کنونی کشور، به‌ویژه افزایش نرخ تورم و عدم تناسب آن با افزایش حقوق، باعث ایجاد فشار مضاعف بر معیشت خانواده‌ها شده است.

وی افزود: در چنین شرایطی، مسئله افزایش سقف معافیت مالیات می‌تواند به عنوان یک راهکار مؤثر در راستای حمایت از کارمندان و بهبود معیشت آن‌ها مطرح شود. با توجه به اینکه میزان افزایش حقوق‌ها بعضاً پاسخگوی نیازهای واقعی اقتصادی افراد نیست، این اقدام حمایتی در رشد ۱۰۰ درصدی معافیت مالیاتی حقوق می‌تواند در کاهش بار مالیاتی بر دوش کارمندان و کارگران مؤثر باشد و بدین ترتیب، به افزایش سطح درآمدی آنان کمک کند.

نماینده مردم قروه و دهگلان در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: همچنین این موضوع باعث کاهش فشار اقتصادی بر قشرهای کم‌درآمد می‌شود و به‌ویژه در شیوه زندگی روزمره آن‌ها تأثیرات مثبت خواهد داشت. به عبارت دیگر، این اقدام می‌تواند به ثبات مالی و روحیه اجتماعی خانواده‌ها کمک کند و در نهایت به افزایش کیفیت زندگی آن‌ها منجر گردد.

این نماینده مردم در مجلس در ادامه این مصاحبه با اشاره به کاهش مالیات بر تولید، گفت: افزایش سقف مالیاتی در زمینه تولید، می‌تواند به‌عنوان یک محرک عمل کند. کاهش بار مالیاتی برای تولیدکنندگان و کارآفرینان می‌تواند آن‌ها را تشویق کند تا با احساس اطمینان بیشتری به فعالیت‌های اقتصادی خود ادامه دهند. این امر نه‌تنها به افزایش تولید داخلی کمک می‌کند بلکه می‌تواند منجر به افزایش اشتغال در کشور شود.

وی افزود: ایجاد محیطی که در آن تولیدکنندگان به پرداخت مالیات خود علاقه‌مند هستند، می‌تواند به ارتقاء کیفیت کالاها و خدمات ارائه شده منجر شود.

شیخی زاده مشوق‌های مالیاتی در زمینه کاهش مالیات برای تولیدکنندگان را به معنای تسهیل در فرآیندهای کسب و کار و کمک به رقابت‌پذیری آن‌ها در بازارهای داخلی و بین‌المللی دانست و گفت: از آنجا که تولیدکنندگان با کاهش بار مالیاتی مواجه خواهند بود، می‌توانند هزینه‌های اضافی را در نوآوری و بهبود فرآیندهای تولید سرمایه‌گذاری کنند. این سرمایه‌گذاری‌ها در نوبه خود به افزایش بهره‌وری و کاهش قیمت نهایی محصولات کمک خواهد کرد.

وی در ادامه این مصاحبه در خصوص طرح نشان دار کردن مالیات، گفت: موضوع نشان‌دار کردن مالیات می‌تواند به ارتقاء فرهنگ مالیاتی در جامعه کمک کند. زمانی که افراد بدانند مالیاتی که پرداخت می‌کنند به پروژه‌های عمرانی و رفاهی در جامعه اختصاص دارد، تمایل بیشتری به پرداخت آن پیدا خواهند کرد. ایجاد شفافیت در نحوه هزینه‌کرد مالیات‌ها نه‌تنها موجب افزایش اعتماد عمومی به دولت می‌شود بلکه می‌تواند انگیزه لازم برای پرداخت مالیات در اقشار مختلف جامعه را نیز فراهم آورد.

شیخی زاده خاطرنشان کرد: تمام ارکان جامعه از دولت و مجلس گرفته تا بخش خصوصی و مردم باید دست به دست هم دهند تا بهبود نظام مالیاتی و افزایش شفافیت اقتصادی را محقق سازند. چنین اقداماتی نه‌تنها به بهبود وضعیت اقتصادی کشور کمک خواهد کرد، بلکه موجب ایجاد اعتماد و امید در دل مردم برای آینده‌ای بهتر نیز خواهد شد.

لینک کوتاه : https://yazeco.ir/?p=165729

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ابر برچسب
});