به گزارش پایگاه خبری یازاکو، نورالله میراشرفی روز دوشنبه در دیدار با مدیرکل حفاظت محیط زیست آذربایجان شرقی، با اشاره به اقدامات عدیده پتروشیمی تبریز با هدف حراست از محیط زیست، افزود: پتروشیمی به عنوان صنعت حامی محیط زیست معرفی شده است.
به گفته وی مجتمع پتروشیمی تبریز تنها شرکتی است که پساب شهری را به مجتمع انتقال داده و در انتقال آب زرینه رود به شهروندان تبریزی نقش اساسی دارد.
میراشرفی ادامه داد: اکنون نیز در حال راهاندازی طرح انتقال و استفاده مجدد از پساب خروجی تصفیه خانه شهر تبریز بوده و توانسته ایم طی سالهای گذشته پروژههای ارزشمند پوشش گذاری حوضچههای واحد تصفیه پساب و امحای ترکیبات آلی فرار در سیستم RTO و طرح جمعآوری و امحای گازهای واحد ABS به روش RTO را راهاندازی و عملیاتی کنیم.
وی با اشاره به اینکه شرکت پتروشیمی تبریز بزرگترین واحد صنعتی شمالغرب کشور با ظرفیت تولید اسمی ۸۷۰ هزار تن پلیمر شامل پلیاتیلن، پلیپروپیلن، پلیاستایرن، ABS و سایر محصولات جانبی هیدروکربوری است، یادآور شد: محصولات این واحد تحت لیسانس معتبرترین شرکتهای جهانی است و سالانه حدود ۴۵۰ هزار تن محصول قابل فروش و عرضه به مشتریان دارد.
میراشرفی افزود: پتروشیمی تبریز به عنوان یکی از بزرگترین واحدهای صنعتی آذربایجان شرقی با هدف تکمیل زنجیره ارزش، پروژههای توسعهای متعددی از قبیل احداث و بهرهبرداری واحد پلیپروپیلن، پالتسازی و گامزدایی از خوراک PG را در سالهای اخیر عملیاتی کرده است.
طرح های کنترل آلودگی هوا باید توسط پتروشیمی تبریز تداوم یابد
به گزارش ایرنا، سرپرست حفاظت محیط زیست آذربایجان شرقی نیز در این دیدار خواستار تداوم و استمرار اجرای طرح های کنترل آلایندگی های محیط زیستی از سوی پتروشیمی تبریز شد.
محمدحسین حسن زاده با ابراز خرسندی از خوشنامی پتروشیمی تبریز به عنوان واحدی با حداقل ترین آلایندگی و درخشش آن در میان صنایع پتروشیمی کشور، گفت: طرح های مربوط به کنترل آلودگی هوای باید توسط این واحد صنعتی تداوم یابد.
وی با تاکید بر اجرای قوانین محیط زیست و انعطاف پذیری از سوی اداره کل حفاظت محیط زیست آذربایجان شرقی، توجه به مسایل زیست محیطی در صنایع پتروشیمی را ضروری خواند.