به گزارش پایگاه خبری یازاکو، محمدتقی اعلمی، سرپرست دانشگاه تبریز امروز مراسم تکریم و معارفه معاونان و مدیران پیشین و جدید دانشگاه تبریز در تالار لعل دانشکده مهندسی برق و کامپیوتر این دانشگاه ضمن گرامیداشت حماسه غرور آفرین مردم ایران در نهم دی اظهار داشت: ۹ دی نقطه عطفی در تاریخ انقلاب اسلامی ایران است که با حضور و نقش آفرینی ملت ایران، همه نقشه ها و توطئههای شوم دشمنان انقلاب نقش بر آب شد.
وی تاکید کرد: مردم ایران از بدو انقلاب تا به امروز نقش مهم و کلیدی در پیروزی و شکوفایی کشورمان در عرصه های مختلف داشته اند.
اعلمی افزود: امروز رئیس جمهور و دولت نیز با طرح و تبیین بحث وفاق ملی، از همه گروه ها و سلیقه ها می خواهد با تکیه و اعتماد به مردم و استفاده از تمامی ظرفیت های کشور در مسیر رشد و شکوفایی کشورمان در بخش های مختلف گام های موثری بردارند.
سرپرست دانشگاه تبریز در ادامه با اشاره به فرا رسیدن سالگرد شهادت مظلومانه شهید سلیمانی گفت: ما باید ادامه هنده راه این شهدای عزیز باشیم.
محورهای اصلی برنامههای مدیریت جدید
اعلمی در بخش دیگر سخنان خود ضمن قدردانی از تلاشها و زحمات معاونان و مدیران سابق و آرزوی توفیق برای معاونان و مدیران جدید، با تاکید بر اینکه در مدیریت جدید دانشگاه، نگاه ما از پایین به بالا خواهد بود، خاطر نشان کرد: برنامه های ما در ۵ محور اصلی شامل ارتقاء کیفیت آموزشی و پژوهشی، گسترس و بهبود تعاملات بینالمللی، توسعه زیرساختها، تامین و تقویت ارتباط دانشگاه، صنعت و جامعه و مدیریت مسائل دانشجویی خواهد بود.
وی، بهبود وضعیت رفاهی و معیشتی اعضای هیات علمی و کارکنان را از دیگر برنامههای اولویتدار تیم مدیریت جدید دانشگاه عنوان کرد و اذعان داشت: تامین زمین مسکن دانشگاهیان از جمله برنامههای اولویت دار مدیریت جدید دانشگاه است.
دانشگاه ها باید حدود ۳۰ درصد از اعتبار خود را از درآمدهای اختصاصی تامین کنند
سرپرست دانشگاه تبریز در ادامه با تاکید بر اینکه دانشگاهها باید حدود ۳۰ درصد از اعتبار خود را از درآمدهای اختصاصی تامین نمایند، خاطرنشان کرد: با برنامه هایی که در دستور کار داریم، از جمله با مولدسازی، توجه به قانون جهش تولید دانش بنیان، همکاری بیشتر با شرکت ها و صنایع برای جذب اعتبار مالیاتی، بازنگری در جذب دانشجویان خارجی، توسعه ارتباط صنعت و جامعه، تغییر کاربری و … درآمدهای اختصاصی متوازن و مستمری در دانشگاه بوجود خواهیم آوریم.
اعلمی با اعلام اینکه در گذشته بودجه بخشی از دانشگاه از جذب دانشجویان در رشتههای مختلف و از شهریه دانشجویان تامین می شد که امروزه این امر دیگر کارساز و موثر نیست، گفت: در همین راستا و با تدوین برنامه های مختلف در صدد هستیم، وابستگی خودمان را به بودجه دولتی و شهریه دانشجویان کاهش دهیم.
سرپرست دانشگاه تبریز، با بیان اینکه استان آذربایجانشرقی یکی از قطب های مهم صنعتی کشور است، بیان داشت: وجود بسیاری از صنایع بزرگ و کوچک از دیگر ظرفیتهای موجود در استان و به ویژه شهر تبریز است که می توان با استفاده از قانون جهش تولید دانش بنیان و جذب اعتبار مالیاتی در ارتقاء، پیشبرد و اهداف کلان دانشگاه گام های موثری برداشت.
سرپرست دانشگاه تبریز، ایجاد محیط پویا، امن و آرامش برای همه دانشگاهیان را از دیگر برنامههای اولویت دار مدیریت جدید بیان کرد و متذکر : با همدلی، وحدت و مشارکت همه دانشگاهیان می توان برای رسیدن به اهداف متعالی این دانشگاه با توجه به اسناد بالادستی کارهای تاثیرگذار و بزرگی انجام داد و در مسیر افتخار آفرینی دانشگاه قرار گرفت.
وی تصریح کرد: پیوند و تقویت ارتباط دانشگاه با جامعه از جمله دیگر برنامه های کلان این دانشگاه است و می خواهیم دانشگاه در مسیر حل مسایل و مشکلات جامعه پای کار باشد.
به گفته وی، جلوگیری از تنش در گروهها و دانشکدهها از دیگر برنامههای مدیریت جدید خواهد بود که این امر در جذب اعضای هیأت علمی جدید، ماموریتها و انتقال اعضای هیأت علمی به دانشگاه، بر اساس مصوبههای گروه ها و دانشکدهها نیز در نظر گرفته خواهد شد.
مراسم معارفه و اعطای حکم دکتر محمدرضا حسین زاده، قائم مقام رئیس و معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه، دکتر جمشید اسماعیلی، معاون پشتیبانی و توسعه منابع، دکتر اصغر عسگری، معاون پژوهش و فناوری، دکتر جواد علیپور، معاون فرهنگی و اجتماعی، امیر رضیمنش، رئیس دفتر رئیس دانشگاه تبریز و دکتر محمّد طاهری خسروشاهی، مدیر روابط عمومی با حضور اعضای شورا، هیات ممیزه، شورای معین، شوراهای آموزشی، پژوهشی و فرهنگی و جمعی از اعضای هیات علمی و یاوران علمی این دانشگاه برگزار شد.