• امروز : افزونه پارسی دیت را نصب کنید
  • برابر با : Tuesday - 7 January - 2025
3
عدم نظارت به وضعیت پاکبانان، از عوامل فوت پاکبان تبریزی است؛

تصمیم‌گیری در خصوص لایحه تجویز واگذاری امور خدمات شهری به هفته آتی موکول شد

  • کد خبر : 167147
  • 16 دی 1403 - 20:00
تصمیم‌گیری در خصوص لایحه تجویز واگذاری امور خدمات شهری به هفته آتی موکول شد
دبیر شورای اسلامی شهر تبریز گفت: بی‌نظارتی به وضعیت فعالیت پاکبانان، موجب شده که فوت پاکبان تبریزی متوجه شهرداری شود.

به‌گزارش یازاکو به نقل از روابط عمومی و امور بین‌الملل شورای اسلامی شهر تبریز، دویست‌و‌بیست‌وهشتمین جلسهٔ شورای اسلامی شهر تبریز در عمارت ساعت برگزار شد.

در این جلسه لایحه اصلاحی شهرداری تبریز با موضوع تجویز واگذاری امور خدمات شهری شهرداری تبریز به یک شرکت تعاونی واجد شرایط با رعایت قوانین و مقررات مربوطه برای ۱۸ ماه بررسی شد و رأی‌گیری در این خصوص به هفتهٔ آتی موکول شد.

علیرضا نوای باغبان، رییس کمیسیون برنامه و بودجه شورای اسلامی شهر تبریز در این خصوص اظهار کرد: جمع‌بندی کمیسیون این بود که از ۲۵ درصد ظرفیت قرارداد استفاده‌ شود و این قراداد در اردیبهشت سال آتی با برگزاری مناقصه تمدید شود.

وی ادامه داد: برگزاری مناقصه عمومی نیاز به مجوز شورا ندارد اما متوجه شدیم که این مناقصه پیش از موعد برگزار شده که در تعارض با تصمیم شورا بوده است.

عضو شورای اسلامی شهر تبریز، با اشاره‌ به اینکه با ابلاغ کمیسیون برنامه و بودجه، برگزاری مناقصه متوقف شد، گفت: نظر کمیسیون این بود که برگزاری مناقصه وجاهت قانونی ندارد و مجددا در صحن شورا مطرح شده و باید تاریخ جدید مناقصه اعلام شود.

باغبان خواستار ارائه توضیحاتی در‌خصوص آخرین وضعیت این شرکت شد و گفت: نیاز است که در خصوص وضعیت فعلی و آینده این شرکت گزارش‌هایی ارائه شود و اعضای شورا نظرات خود را در این خصوص مطرح کنند.

عدم نظارت به وضعیت پاکبانان، از عوامل فوت پاکبان تبریزی است

در ادامه، احد صادقی، دبیر شورای اسلامی شهر تبریز و رییس کمیسیون محیط زیست و خدمات شهری شورای اسلامی شهر تبریز با اشاره‌ به اینکه تصمیم شورا بر این بوده که به این صورت و با پیمان‌کاران محدود در حوزهٔ خدمات شهری، ورود شود، گفت: می‌توان در این شرایط بازنگری کرد و ارزیابی‌هایی صورت بگیرد و نقاط قوت و ضعف در نظر گرفته شود.

وی ادامه داد: این شرکت کلا در انحراف است و در مسیر صحیح خود حرکت نمی‌کند چراکه نظر شورا مبنی‌بر این نبود که‌ این شرکت با پیمانکاران دیگر قرارداد ببندد و اعلام ضرردهی کند.

دبیر شورای اسلامی شهر تبریز با اشاره به اینکه هر سال فهرست‌بهای مجزا دارد، گفت: ضررده شدن این شرکت ربطی به شورا و مدیریت شهری ندارد و این شرکت پس از برنده شدن در مناقصه، می‌توانست هزینه‌های اضافی خود را مدیریت کرده و شورا و شهرداری تأمین‌کننده ضرر و زیان شرکت نیست. 

صادقی با اشاره به اینکه خود ستاد شرکت یکی از عوامل ضرردهی است، گفت: این شرکت می‌توانست نفرات کمتری به بدنه خود تزریق کند و وضعیت خود را مدیریت کند.

وی اظهار کرد: باید بررسی شود که کیفیت و مطلوبیت خدمات‌دهی توسط این شرکت افزایش یافته است و باید این مسئله مورد توجه باشد که شهرداری ماشین‌آلاتی خریداری کرده و به این شرکت اجاره داده است تا در رتبه‌بندی این شرکت لحاظ شود.

دبیر شورای اسلامی شهر تبریز با تأکید بر اینکه وضعیت این شرکت باید مدیریت شده و دچار این وضعیت نمی‌شد، گفت: وضعیت این شرکت نیاز به بررسی بیشتر دارد.

صادقی با انتقاد از اینکه این شرکت، خدمات خود را توسط پیمانکاران دیگر انجام می‌دهد و موجب افزایش هزینه‌ها می‌شود، گفت: مسئلهٔ شورا نباید ضرر و زیان این شرکت باشد بلکه باید منافع شهر لحاظ شود.

وی با طرح این پرسش که آورده شرکت چه بوده است، گفت: اگر شورا در تأسیس این شرکت عجله کرده‌ است، می‌توان در این خصوص تأمل کرده و جلوی این عجله را گرفت.

دبیر شورای اسلامی شهر تبریز، با ابراز تأسف و تأثر و عرض تسلیت درگذشت پاکبان تبریزی، مرحوم سجاد کبیری، گفت: بی‌نظارتی به وضعیت فعالیت پاکبانان، موجب شده که فوت پاکبان تبریزی متوجه شهرداری شود.

صادقی ادامه داد: در اوایل شورای ششم لایحه ایمنی کارگری مطرح شد اما تاکنون از این لایحه خبری نیست.

وی اظهار کرد: اشتباه یک مدیر جزء موجب چنین فاجعه‌ای می‌شود؛ ما چه‌قدر باید فریاد بزنیم که نیروی خدمات شهری بدون ایمنی در مناطق پرخطر فعالیت نکند؟ هیچ‌کس به فوت کسی راضی نیست؛ چرا باید با آبروی تبریز بازی شود و با پرداختن به چنین موضوعاتی متهم شویم و نتوانیم حرف بزنیم؟

دبیر شورای اسلامی شهر تبریز گفت: کسی که می‌خواهد بر مسئله‌ای نظارت کند نباید نفراتش در آن مجموعه استخدام شوند و نیاز است با حضور شهردار و اعضای شورا جلسه‌ای در این خصوص برگزار شود.

در ادامه، اسماعیل چمنی، عضو شورای اسلامی شهر تبریز گفت: این شرکت، در آینده تبدیل به یک چالش در مدیریت شهری خواهد شد.

وی ادامه داد: ایراد مطرح این است که برگزاری مناقصه برای یک شرکت اصولی نیست و نمی‌توان گفت مناقصه است و از سویی رقابتی صورت نمی‌گیرد و ماحصل این می‌شود که کیفیت خدمات پایین می‌آید.

عضو شورای اسلامی شهر تبریز گفت: اگر صرفا یک شرکت ارائه خدمات کند، هزینه‌ها افزایش می‌یابد و باید شرایط مهیا شود تا شرکت‌های دیگر پای کار بیایند و هر منطقه شهرداری با یک شرکت طرف قرارداد باشد و مبلغ هزار میلیارد که در خصوص این شرکت مطرح است، تقسیم شود.

چمنی با اشاره به این‌که وضعیت فعلی موجب می‌شود هزینه رفت‌وروب افزایش یابد و بار مالی دارد، گفت: مناطق مختلف با پیمان‌کاران دیگر که از این امتیاز محروم هستند، پای کار بیایند و قیمت تعدیل شود.

وی همچنین به مسئلهٔ به‌کارگیری خودروهای ارس‌پلاک در حوزهٔ خدمات شهری تأکید کرد.

در ادامه، غلامرضا احمدی، رییس شورای اسلامی شهر تبریز گفت: باید کمک کنیم تا از مسائل مدیریت شهری گره‌گشایی شود و پیشنهاد این است که کمیسیون تلفیقی بین کمیسیون‌های برنامه و بودجه، تحقیق و نظارت و محیط زیست و خدمات شهری شورای اسلامی شهر تبریز باحضور شهردار تشکیل شود.

وی با اشاره به این‌که این موضوع در کمیسیون‌ها به صورت متناقض توجیه می‌شد، گفت: رأی‌گیری درخصوص این لایحه به هفته آتی موکول و موضوع تعیین تکلیف شود تا معاون خدمات کار خود را انجام دهد.

لینک کوتاه : https://yazeco.ir/?p=167147

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ابر برچسب
});