به گزارش پایگاه خبری یازاکو، علیرضا اسدزاده؛ مدیر کل گمرک بازرگان امروز امروز در بازدید مسئولان امور کارنه تیر و حمل و نقل بین المللی اتاق ایران و اتاق تبریز از گمرک بازرگان در رابطه با بحث سوخت و اقدامات صورت گرفته در این زمینه اظهار کرد: دولت ترکیه طی اقدامی مالیات سوخت بر ناوگان ایرانی را اعلام کرد و طی دو هفته اخیر با اعتراض رانندگان حرفه ای و عدم قبول این اقدام مواجه شدیم.
وی ادامه داد: با تلاش های رضا رحمانی استاندار آذربایجانغربی به عنوان نماینده دولت و نهادهای متولی ذیربط، تدابیر لازم جهت رفع مشکلات و مساعدت به رانندگان حمل و نقل بین المللی در مرزهای خروجی به ترکیه، مقرر گردید، معادل افزایش سهمیه معافیت تا سقف ۸۰۰ لیتر به مقصد ترکیه و ۱۴۰۰ لیتر به مقصد فراتر از ترکیه (اروپا) مازاد بر سهمیه قبلی صورت پذیرد.
اسدزاده به آمار ۹ ماهه صادرات گمرک بازرگان اشاره کرد و افزود: آمارهای ارائه شده نسبت به مدت مشابه نشاندهنده رشد صادرات از این گمرک است.
وی تعداد ترخیص کشنده های وارداتی را از اول سال ۱۰ هزار دستگاه ذکر کرد و اظهار داشت: عدم ارائه ثبت سفارش در سامانه وزارت صمت و تخصیص ارز از جمله مواردی است که بخش خصوصی را با مشکلات عدیده ای مواجه کرده است.
رسیدن به یک بازه زمانی مشخص در خصوص حمل و نقل بین المللی
رحیم افروزنده؛ مدیر امور کارنه تیر و حمل و نقل بینالمللی اتاق ایران نیز یا تاکید بر پیگیری های رئیس اتاق ایران در خصوص موضوع سوخت اظهار داشت: تمام تلاش های صورت گرفته توسط مسئولان، جهت جلوگیری از افزایش هزینه ها در شرایط موجود و حمایت از بخش خصوصی کشور، بویژه رانندگان می باشد.
مدیر امور کارنه تیر اتاق ایران گفت: در تمام جلسات حوزه حمل و نقل بین المللی برنامه ریزی در تسریع و روان سازی عملیات هدف نهایی ما در اتاق ایران است.
وی ادامه داد: پیگیری های لازم در جهت مدیریت در زمان و رسیدن به یک بازه زمانی مشخص در خصوص حمل و نقل بین المللی را در جلساتی که با مدیران کشور ترکیه خواهیم داشت را مورد تاکید قرار می دهیم.
تسریع در روند ثبت سفارش و تخصیص ارز برای ورود ناوگان جدید
سیدضیاء رضوی؛ مسئول امور کارنه تیر و حمل و نقل بینالمللی اتاق تبریز نیز در این نشست گفت: سال ها مشکل کامیون فرسوده و بحث نوسازی ناوگان در کشور مطرح بود که این موضوع با حمایت مجلس، دولت و مشارکت بخش خصوصی و سرمایه گذاران حوزه حمل و نقل محقق شده است. درخواست فعالان این حوزه تسریع در روند ثبت سفارش و تخصیص ارز برای ورود ناوگان جدید به کشور و بلاتکلیفی در خارج از مرزهاست.
وی در ادامه گفت: شمالغرب کشور به دلیل قرارگیری در مسیر ترانزیتی، از درجه اهمیت بالایی برخوردار است و زیرساخت حوزه حمل و نقل به خصوص حمل و نقل بینالمللى کارآمد باید از هر زمانی، بیشتر مورد توجه قرار گیرد.
رضوی گفت: من به نوبه خود و از طرف مدیران شرکتهای حمل و نقل بین المللی استان آذربایجان شرقی از تلاش های صورت گرفته مسئولان امر در جهت حل موضوع اخیر و رونق دوباره ترانزیت کالا قدردانی کرد.