به گزارش پایگاه خبری یازاکو، عضو کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی اظهار کرد: مدیریت واحد شهری چیزی است که در دنیا تجربه شده و نتایج آن قابل مشاهده و ملموس است. بنده در طول دوره مدیریت شهری اهمیت مدیریت یکپارچه را به عینه تجربه کردم به همین دلیل میگویم که این بحث باید در دولت جدی گرفته شود و پارلمان شهری آنقدر قدرتمند شود که امور را در دست بگیرد.
وی افزود: دولتها باید بدانند که واگذاری امور به سود دولت است، چرا که کارها را سبک میکند؛ مثلا در اقتصاد باید به بخش خصوصی اعتماد کنیم و به همین دلیل در مدیریت شهری که موضوعی فنی و علمی است، باید به نهادهای عمومی اعتماد کنیم.
رئیس مجمع نمایندگان استان آذربایجانشرقی خاطرنشان کرد: احساس میکنم مقاومت وزارتخانهها در برابر مدیریت یکپارچه شهری به خاطر این است که شهرداریها تبدیل به غولی در مقابل آنها نشوند. در حالی که باید از آن استقبال کنند، این کار دیر یا زود باید انجام شود.
وی متذکر شد: در تهران ۱۷ میلیونی و یا شهرهای با بیش از دو میلیون نفر، مدیران ما آنقدر توان علمی و اجرایی دارند که کارها به آنها سپرده شود. مردم هم باید در انتخاب وکلای خود در پارلمان شهری دقت کنند تا اعضای شورا بتوانند مصوبات خوبی داشته باشند.
نماینده مردم تبریز، آذرشهر و اسکو در مجلس شورای اسلامی گفت: ما میتوانیم این طرحها را بهصورت آزمایشی پیادهسازی کنیم تا کارها پیش برود چون بودجههای دولتی کفاف نمیدهد، مثلاً بودجه کلانشهر تبریز با بیش از ۵۰ همت چند برابر بودجه عمرانی استان آذربایجانشرقی است.
وی از بررسی اصلاح قانون انتخابات شوراها در مجلس خبر داد و افزود: برای مثال، دیگر کسی بدون موفقیت در آزمون نمیتواند وارد شورای شهر شود و به همین دلیل سواد لازم را خواهد داشت. به نظرم این مسأله به انتخابات آینده شورای شهر میرسد و تا آن زمان عملی میشود.