به گزارش پایگاه خبری یازاکو، دویستوچهلودومین جلسهٔ علنی این شورا در عمارت تاریخی ساعت برگزار شد.
در این جلسه، نامه احد صادقی، رییس کمیسیون محیط زیست و خدمات شهری شورای اسلامی کلانشهر تبریز درخصوص مدیریت شیرابههای حاصل از پسماند در زبالهگاه قدیم و سلولهای بهداشتی و نیز رفع مخاطرات و تهدیدات زیست محیطی در منطقه مرکز دفن پسماندهای شهرداری تبریز بررسی شد.
صادقی، رئیس کمیسیون محیط زیست و خدمات شهری شورای اسلامی کلانشهر تبریز در این خصوص گفت: این مسئله باید کنترل شود تا عواقب سوء برای شهر نداشته باشد.
وی ادامه داد: در حوزه بودجه نیز بایستی توجه بیشتری به این مورد شود. این مسئله یک مسئلهٔ سیاسی نیست و به سلامت جامعه ارتباط دارد و شهرداری و سازمان پسماند اقداماتی در این زمینه انجام داده است.
رییس کمیسیون محیط زیست و خدمات شهری شورای اسلامی کلانشهر تبریز گفت: پیشنهاد برای سال آتی این است که به ایجاد کارخانه کمپوست و مجموعه بازیافت توجه شود. توسعهٔ تصفیهخانه باید در اولویت باشد و سازمان پسماند برنامه خود را ارائه کرده و اعضای شورا اقناع شوند.
علی راستی، سخنگوی شورای اسلامی شهر تبریز در این خصوص گفت: در بررسی بودجه در کمیسیونها، مسائل اولویتداری مانند حملونقل، پسماند و پروژههای نیمهتمام بیشتر مورد توجه باشد.
وی ادامه داد: ضمن بیان انتقادها به مدیریت شهری، تلاشها نیز بیان شود.
سخنگوی شورای اسلامی شهر تبریز، گفت: سرازیری شیرابهها را رسانهها بیتدبیری شهرداری اعلام کردند و باید در بودجه سال بعد برای چنین موضوعاتی اولویت ویژه قائل شویم.
روحالله رشیدی، رییس کمیسیون فرهنگی شورای اسلامی شهر تبریز در این خصوص اظهار کرد: کارکنان سازمان مدیریت پسماندهای شهرداری تبریز رزمندگان شبانه روزی شهر هستند چون ساز و کار اجرایی با امکانات موجود نیازمند تلاش بیشتری است.
وی ادامه داد: طرح سوال و بررسی جزییات حادثه در راستای کسب اطلاعات کافی برای مدیریت بهینه شهری و تلاش برای تسهیل اجرای سیاست های کلان شهرداری تبریز است.