به گزرش پایگاه خبری یازاکو، مهدی ظلی اظهار کرد: در پی نامهای که از طرف نظام پرستاری به مترون بیمارستان مربوطه برای ارائه گزارش درباره این پرونده ارسال کردیم، مترون بیمارستان طی تماسی اعلام کرد متهم ردیف اول این پرونده پرستار نیست و با مدرک جعلی در این بیمارستان مشغول بهکار شده است.
وی ادامه داد: متاسفانه افراد دیگری نیز در این بیمارستان با سهلانگاری و اعتماد به شخص خاطی، درگیر این پرونده شدهاند.
رئیس هیأت مدیره نظام پرستاری تبریز گفت: بر اساس اعلام مترون بیمارستان منتظر صدور حکم دادگاه هستیم تا گزارش کامل آن را ارائه کنیم. هنوز بررسی این پرونده نهایی نشده و به مترون بیمارستان نیز اعلام نشده است.
وی افزود: این پرونده اکنون در مرحله بازجویی است و منتظر هستیم حکم پرونده صادر شود، طبق اعلام مترون این بیمارستان از مجموع حدود دو هزار پرونده بیمار بررسی شده، ظاهرا در ۳۷ پرونده مشکل وجود داشته است و متاسفانه برخی بیماران این پروندهها که اغلب در شرایط دشوار بیماری بودند، فوت شدهاند.
ظلی متذکر شد: پرونده بیمارانی که متاسفانه فوت شدهاند، در حال بررسی است و منتظر نتایج بررسیهای قضایی هستیم.
وی تاکید کرد: آنچه باعث رنجش خاطر جامعه پرستاری شده این است که متاسفانه در رسانهها به اشتباه این طور اعلام شده که متهم ردیف اول این پرونده پرستار بوده، در حالی که این موضوع درست نیست.
رئیس هیأت مدیره نظام پرستاری تبریز بیان داشت: طبق گفته مسؤولان این بیمارستان داروهایی که در بازار توسط متهم وارد شده اغلب داروهای اهدایی خانوادههای بیماران به بخش شیمی درمانی این بیمارستان بوده است.
ظلی افزود: مسؤولان بیمارستان برای اتفاقاتی که افتاده همچنین برای مدرک جعلی متهم ردیف اول شکایت کرده و پیگیر پرونده هستند.
لزوم استعلام از نظام پرستاری برای جذب نیرو
وی ادامه داد: متاسفانه طبق روال معمول در کشور بیمارستانها برای جذب پرستار از سازمان نظام پرستاری استعلام نمیگیرند. این مسأله میتواند تبعاتی برای سلامت جامعه در پی داشته باشد. بدون شک در صورت استعلام صحت مدرک و عضویت فرد مورد نظر از نظام پرستاری، چنین مشکلاتی به وجود نمیآمد و با در نظر گرفتن همین موضوع و موارد مشابه از مسؤولان ذیربط انتظار داریم تا در جذب نیروهای گروه پرستاری، عضویت در نظام پرستاری و استعلام از این سازمان جزء شرایط استخدام باشد.
شهریار مختاری معاون این بیمارستان پیش از این اعلام کرده بود: یکسری داروی اهدایی داریم که برخی خانوادهها بعد از فوت بیمار، داروهای مرحوم را به بیمارستان اهدا میکنند و ما نیز این داروها را در اختیار بخش میگذاشتیم که برای بیماران بیبضاعت استفاده کنند.
وی ادامه داد: اخیراً احساس کردیم این داروها برای بیماران استفاده نمیشود و در بازار آزاد به فروش میرسند. زمانی که یکی از پرسنل بیمارستان در بازار مشغول خرید و فروش دارو بود، او را شناسایی کرده و از او شکایت و وی را تحویل کلانتری دادیم.
معاون بیمارستان خاطرنشان کرد: فردای آن روز متهم را به قید وثیقه آزاد کردند. با تلاش مدیریت بیمارستان و حکم دادستانی استان، ۴ نفر از کارکنان بیمارستان بازداشت شدهاند.