• امروز : افزونه پارسی دیت را نصب کنید
  • برابر با : Wednesday - 5 February - 2025
2

متوسط مصرف گاز هر خانوار آذربایجانی سالانه ۲۶۰۰ مترمکعب است

  • کد خبر : 170393
  • 17 بهمن 1403 - 10:07
متوسط مصرف گاز هر خانوار آذربایجانی سالانه ۲۶۰۰ مترمکعب است
یازاکو - مدیرعامل شرکت آذربایجان‌شرقی گفت: هر خانوار آذربایجانی به‌طور متوسط سالانه 2 هزار و 600 مترمکعب گاز برای مصارف گرمایشی و خانگی مصرف می‌کند.

به گزارش پایگاه خبری یازاکو، فیروز خدایی در گفت‌وگو با خبرنگاران اظهار کرد: مصارف خانگی استان در چهار ماهه آخر هر سال (آذر، دی، بهمن، اسفند) ۵۸ درصد مصارف خانگی کل آن سال و برابر ۴۰ درصد مصارف سالانه است.

وی با اشاره به مصرف بیش از اندازه گاز در بخش خانگی افزود: با توجه به سراسری بودن شبکه گازرسانی در کشور و ارتباط مستقیم نحوه مصارف با پایداری گاز توزیعی، افزایش مصرف در بخش خانگی منجر به محدودیت مصارف در بخش های صنعتی و نیروگاهی می‌شود.

خدایی تصریح کرد: مصارف گاز استان آذربایجان‌شرقی در ۹ ماه از سا‌ل‌جاری معادل ۷,۲۶۰ میلیون متر مکعب بوده است.

وی متذکر شد: بازگرداندن مصرف گاز به مدار مصرف بهینه الزامی اجتماعی برای حفظ سرمایه‌های ملی کشور است.

مدیرعامل شرکت گاز استان با اشاره به اینکه اقدامات فرهنگ‌سازی شرایط ناترازی گاز در کشور را شفاف می‌کند، خاطرنشان کرد: امسال برنامه های ویژه ای در حوزه نهادینه‌سازی مصرف بهینه اعم از تفاهم‌نامه‌های همکاری با آموزش و پرورش و طرح همیار گاز، صدا و سیمای استان، شهرداری، سازمان تبلیغات اسلامی، هلال احمر و… اجرایی شده است.

تحقق اجرای ۹ پروژه پژوهشی در شرکت گاز استان آذربایجان‌شرقی

مدیرعامل شرکت آذربایجان‌شرقی گفت: امسال با برگزاری ۶ جلسه شورای پژوهش و بررسی ۲۰ موضوع، ۹ پروژه پژوهشی با اعتباری بالغ بر ۸۱۷۰۰ میلیون ریال و ۱۴ پایان نامه تحصیلات تکمیلی با اعتباری بالغ بر ۱۲۰۰ میلیون ریال، در شرکت گاز استان آذربایجان‌شرقی اجرا شده است.

وی گفت: با اجرای چندین پروژه مهم پژوهشی این شرکت در سال‌جاری موفق به کسب دستاوردهای کاربردی و ثبت ۲ اختراع در صنعت گاز کشور شده است.

خدایی با اشاره به اینکه آذربایجان‌شرقی قطب پژوهشی ساخت تجهیزات گازرسانی در شرکت ملّی گاز ایران است، افزود: ساخت دستگاه هات تپ برای انشعاب‌گیری ۴ تا ۱۲ اینچ لوله‌های فولادی، طراحی و دستگاه هات تپ برای انشعاب‌گیری لوله‌های پلی اتیلنی با سایز ۱۲۵ میلیمتر و بالاتر، تولید جاذب ماده بودارکننده گاز برای اولین بار در دنیا، طراحی و ساخت سامانه تست غیرمخرب سرجوش‌های الکتروفیوژن لوله‌های پلی اتیلنی، طراحی و ساخت دستگاه انشعاب گیری و انسداد لوله های ۴/۳ اینچ ساخته شده، طراحی و ساخت بدنه و اجزای داخلی رگولاتور Top Entry سایز ۶ اینچ کلاس ۶۰۰، طراحی و ساخت دستگاه DCVG هوشمند، طراحی و ساخت تیرکهای شناسایی نانو کامپوزیت پایه سیمانی از جمله مهم‌ترین دستاوردهای حاصل از پژوهش های علمی شرکت گاز استان در این راستا بوده است.

وی متذکر شد: توسعه تعامل با دانشگاه‌ها و مراکز علمی و پژوهشی استان از طریق راهبری ۶ تفاهم‌نامه همکاری پژوهشی با دانشگاه‌های تبریز، صنعتی سهند، علوم پزشکی تبریز، شهید مدنی آذربایجان، آزاد اسلامی واحد تبریز و پارک علم و فناوری استان از دستاوردها و اقدامات مهم این شرکت در حوزه پژوهش و فناوری می‌باشد.

مدیرعامل شرکت گاز استان با اشاره به اقدامات شاخص در حوزه پژوهش در سال‌جاری تصریح کرد: اجرای پروژه پژوهشی با عنوان «ارزیابی آسیب‌پذیری شبکه خطوط تغذیه و توزیع گاز و تأسیسات گازرسانی شهرستان تبریز به عنوان یکی از پروژه های مهم تحول استانی در برابر مخاطرات طبیعی و تهیه الگوریتم قطع گاز» با همکاری پژوهشگاه بین‌المللی زلزله‌شناسی و مهندسی زلزله و نظارت علمی دانشگاه تبریز، تدوین مشخصات فنی خرید تیرک‎‌های شناسایی (لاین مارکرها) نانوکامپوزیت پایه سیمانی و تدوین MSDS و مشخصات فنی جاذب ماده بودارکننده گاز و تدوین دستورالعمل مدیریت و کنترل خوردگی در علمک‌های گاز، از مهم ترین اقدامات شاخص سال‌جاری در حوزه پژوهشی بوده است.

لینک کوتاه : https://yazeco.ir/?p=170393

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ابر برچسب
});