به گزارش پایگاه خبری یاز اکو به نقل از ایرنا، علی قربانی روز دوشنبه در بازدید از تفرجگاه عینالی تبریز افزود: اجرای این طرح در معرفی جاذبه های گردشگری استان ها نیز موثر بوده و مجموعه های بوم گردی برای انسان های زمان حاضر و مدرن به ویژه گردشگران از اهمیت خاصی برخوردار است.
وی با اشاره به بازدید از دهکده توریستی و بوم گردی در حال احداث در تبریز، اظهار کرد: این دهکده با ساخت و بافت روستایی طراحی شده که کاری منحصر به فرد و جاذب گردشگر و توریست است.
معاون امور دهیاریهای سازمان شهرداریها و دهیاریهای کشور با بیان اینکه شهرداری ها نیز می توانند در ساخت خانه هایی با بافت بومی و فرهنگی مشارکت کنند، گفت: طرح جنگلکاری و تفرجگاهی عینالی تبریز در کشور منحصر بفرد است.
قربانی ادامه داد: پروژه های خوبی در تفرجگاه عینالی اجرا شده و تداوم توسعه و اجرای پروژه های خدماتی و رفاهی دیگر در این تفرجگاه برای کلانشهر تبریز یک نیاز و ضرورت است.
شمس الله فیروزیان مدیرعامل سازمان توسعه و عمران عون بن علی شهرداری تبریز نیز در این بازدید با بیان اینکه مدیران کل روستایی استان های کشور در شناسایی عینالی به شوراها و دهیاران کشور در رابطه با جذب گردشگر نقش بسزایی دارند، گفت: این مجموعه از زیرساخت ها و بسترهای لازم برای پذیرایی از گردشگران برخوردار است.