• امروز : افزونه پارسی دیت را نصب کنید
  • برابر با : Thursday - 13 February - 2025
2

استاندار اردبیل: واحدهای صنعتی استان اردبیل نیازمند ۸۰ هزار میلیارد ریال اعتبار هستند

  • کد خبر : 170991
  • 23 بهمن 1403 - 11:15
استاندار اردبیل: واحدهای صنعتی استان اردبیل نیازمند ۸۰ هزار میلیارد ریال اعتبار هستند
یازاکو - استاندار اردبیل گفت: ۴۰۰ واحد صنعتی و تولیدی در این استان فعال هستند که این واحدها برای تامین سرمایه در گردش نیازمند ۸۰ هزار میلیارد ریال نقدینگی هستند.

به گزارش پایگاه خبری یازاکو، مسعود امامی یگانه روز سه‌شنبه با تاکید بر لزوم تامین تسهیلات و سرمایه در گردش واحدهای تولیدی و صنعتی استان اظهار کرد: در دیداری که اخیرا با وزیر امور اقتصادی و دارایی داشتیم درخواست کردم مدیران عامل بانک‌ها سفری به این استان داشته و ارزیابی از وضعیت واحدها داشته باشند.

استاندار اردبیل همچنین با اشاره به ظرفیت‌های بخش صنعت استان اردبیل ادامه داد: در حال حاضر ۲۵ تا ۳۰ درصد لاستیک مورد استفاده کشور در اردبیل تولید می‌شود ، علاوه بر این ۲۰ تا ۲۵ درصد آب معدنی کشور در این استان تولید می‌شود ، در عین حال زنجیره تولید برخی صنایع مانند صنایع چوب و نئوپان در استان شکل گرفته و چشم‌انداز خوبی در بخش صنعت دیده می‌شود.

استان اردبیل فرصت‌های بی‌بدیلی در بخش‌های کشاورزی و گردشگری دارد

استاندار اردبیل در ادامه با اشاره به حضور خود در رده‌های مختلف مدیریتی و اشراف به شرایط استان اردبیل و چشم‌انداز توسعه این استان اظهار کرد: این استان ظرفیت‌های فوق‌العاده‌ای در بخش‌های کشاورزی ، صنعت و گردشگری دارد که استفاده از این ظرفیت‌ها می‌تواند زمینه‌ساز توسعه همه‌جانبه استان شود.

امامی یگانه با بیان اینکه سالانه در این استان چهار میلیون تن محصول کشاورزی تولید می‌شود، اظهار کرد: دغدغه و هدف ما این است با راه‌اندازی صنایع تبدیلی جلوی خام فروشی را بگیریم ، در این زمینه در دولت‌های گذشته سرمایه‌گذاری‌های خوبی شده و این روند باید ادامه یابد.

وی با اشاره به اجرای شبکه پایاب سد خدا آفرین گفت: با اجرای این برنامه ۳۶ هزار و ۷۰۰ هکتار اراضی شبکه پایاب خدا آفرین زیرکشت آبی می‌رود.

مقام عالی دولت در استان اردبیل همچنین با بیان اینکه با قیمت امروز نزدیک ۴۰۰ هزار میلیارد ریال در این شبکه سرمایه‌گذاری شده است، خاطرنشان کرد: با بهره‌برداری از این شبکه ۷۰۰ هزار تن تولید محصولات کشاورزی استان افزایش می‌یابد.

به گفته استاندار اردبیل ، در هر هکتار از این اراضی یک فرصت شغلی ایجاد می‌شود که بر این اساس شاهد اشتغال ۳۶ هزار و ۷۰۰ نفر در این مجموعه خواهیم بود.

وی تصریح کرد: در عین حال باید بخش کشاورزی به سمت توسعه صنایع تبدیلی و جلوگیری از خام فروشی حرکت کنیم تا ارزش افزوده بیشتری برای کشاورزان و اقتصاد استان به همراه داشته باشد.

مقام معظم رهبری تاکید زیادی بر مشارکت و حضور مردم در عرصه‌های مختلف دارند

استاندار اردبیل همچنین با تشریح دستاوردهای انقلاب اسلامی در بیش از چهار دهه اخیر اظهار کرد: امسال از سوی مقام معظم رهبری به عنوان سال جهش تولید با مشارکت مردم نامگذاری شده و این نگاه حاکمیت را می‌رساند.

امامی یگانه اضافه کرد: تکیه امام راحل (ره) بر روی جوانان، دانشجویان و اقشار مختلف مردم بود و در واقع این هسته‌های مردمی بود که انقلاب اسلامی را به پیروزی رساند ، برای همین نقش مردم در مقاطع مختلف بعد از پیروزی انقلاب اسلامی بی‌بدیل بوده است.

وی خاطرنشان کرد: مقام معظم رهبری در چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی در بیانیه گام دوم بر مشارکت مردم تاکید داشتند و اقتصاد را از محورهای اساسی عنوان کردند که مردم باید در آن حضور و مشارکت داشته باشند.

استاندار اردبیل همچنین با اشاره به پیشرفت‌های کشور در عرصه‌های مختلف علمی و حوزه‌هایی همچون فناوری هسته‌ای، سلول‌های بنیادی و پزشکی تصریح کرد: برخی اوقات نارسایی‌ها را آنقدر برجسته می‌کنیم که نکات مثبت دیده نمی‌شود و این در حالی است که این پیشرفت‌ها باید برای نسل جوان بازگو شود.

امامی یگانه خاطرنشان کرد: قبل از پیروزی انقلاب اسلامی صنایع ما وابسته و مونتاژ بود اما بعد از انقلاب تاکید بر توسعه صنعت داخلی و خودکفایی در حوزه‌های مختلف بوده است ، گذشته از اینها استقلال سیاسی از مهم‌ترین دستاوردهای انقلاب اسلامی است و اگر این نگاه وجود نداشت الان در این جایگاه قرار نداشتیم.

مقام عالی دولت در استان اردبیل افزود: همه اینها در ذیل توجهات پروردگار متعال و رهبری داهیانه مقام معظم رهبری و برکت خون شهدا به دست آمده و علیرغم فشارها و تهدیدها همچنان با صلابت در خدمت مردم می‌توانیم دستاوردها را بیان کرده و برای مردم امیدآفرینی کنیم.

استاندار اردبیل با اشاره به بازدیدهای مستمر از واحدهای صنعتی و تولیدی استان گفت: برای تامین زیرساخت‌های مورد نیاز واحدهای مستقر در شهرک‌ها و نواحی صنعتی استان طی ماه‌های اخیر یک هزار و ۳۰۰ میلیارد ریال در اختیار این بخش قرار گرفته است.

وی با اشاره به ناکافی بودن منابع مالی و اعتبارات دولتی اظهار کرد: باید از ظرفیت‌های هلدینگ‌های موجود در کشور برای تامین سرمایه مورد نیاز استان استفاده کنیم که این موضوع هم در دستور کار است.

امامی یگانه خاطرنشان کرد: در جریان خاموشی‌های ماه‌های اخیر با همراهی مجمع نمایندگان استان تلاش بر این بود تا بخش صنعت استان کمترین آسیب را ببیند و تمام دغدغه ما این است که در روند تولید و اشتغال استان توقف ایجاد نشود.

وی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به وجود یک هزار و ۸۰۰ اثر تاریخی و بیش از ۱۰۰ دهنه آبگرم در استان اظهار کرد: نگاه دولت محلی و تاکید رئیس جمهور حرکت به سمت سرمایه‌گذاری و استفاده از ظرفیت‌های بخش خصوصی است.

استاندار اردبیل تصریح کرد: تاکید بر تمامی مدیران استان این بوده که باید سرمایه‌گذاری آسان در استان نهادینه شود و این طور نباشد که سرمایه‌گذار در پیچ و خم اداری قرار گرفته و در نهایت مایوس شود.

امامی یگانه خاطرنشان کرد: جلب سرمایه و حمایت از سرمایه‌گذار بخش خصوصی معیار ارزیابی مدیران است و در این زمینه تحت تاثیر فضای رسانه‌ای استان در خصوص عملکرد مدیران دستگاه‌ها قرار نمی‌گیرم.

وی با اشاره به سهم هشت دهم درصدی استان اردبیل از ایجاد ارزش افزوده در کشور گفت: در این شاخص استان اردبیل جزو رده‌های ۲۶ تا ۲۸ است و این شاخص باید از طریق سرمایه‌گذاری ارتقا یابد به‌ویژه ظرفیت‌های استان باید به مقوله صادرات پیوست شود.

راه‌آهن اردبیل ۹۲ درصد پیشرفت دارد

مقام عالی دولت در استان اردبیل همچنین با اشاره به پیشرفت ۹۲ درصدی راه‌آهن اردبیل اظهار کرد: متوسط پیشرفت این پروژه سالانه بین پنج تا ۶ درصد بوده است و امسال در این پروژه ۱۰ هزار میلیارد ریال اعتبار هزینه شده است.

استاندار اردبیل یادآورشد: دغدغه ما و مجمع نمایندگان که در حضور رئیس سازمان برنامه و بودجه هم مطرح شد این است که پول تمام شده اما سال تمام نشده است و باید در ۲ ماه باقی مانده از سال مطالبات پیمانکاران پرداخت شود تا عملکرد خود را ارتقا دهند.

وی افزود: در جریان سفر وزیر راه و شهرسازی به استان سه هزار میلیارد ریال اعتبار به پروژه تخصیص یافت تا تعطیل نشود و برای تامین اعتبار ۳۰ هزار میلیارد ریالی هم قرار است بعد از نوروز تامین شود و به لحاظ مالی این پروژه را رها نکنیم تا در اولین فرصت به بهره‌برداری برسد.

وی با تاکید بر لزوم ادامه این پروژه ریلی به سمت مرز جمهوری آذربایجان اظهار کرد: پیگیر اخذ مجوز ماده ۲۳ برای اجرای ۲۵۰ کیلومتر تا مرز هستیم و به دنبال اجرای بارانداز ریلی و بندر خشک در پارس‌آباد هستیم.

بزرگراه‌های استان اردبیل توسعه می‌یابد

مقام عالی دولت در استان اردبیل اولویت دوم استان را توسعه شبکه بزرگراهی استان ذکر کرد و گفت: ۲۷۰ کیلومتر بزگراه در استان ایجاد شد و حدود ۲۶۰ کیلومتر دیگر در دست اجراست که به تدریج تکمیل شده و به بهره‌برداری خواهد رسید.

امامی یگانه خاطرنشان کرد: در جریان سفر اخیر وزیر راه و شهرسازی، وضعیت ۱۴ قطعه از این پروژه برای وزیر راه و شهرسازی تشریح و برای آن درخواست اعتبار شد.

وی با اشاره به تصادفات در محورهای شمالی استان اظهار کرد: از مردم استان عذرخواهی می‌کنیم ، این میزان تصادفات در راه‌های استان و از دست رفتن عزیزان قابل قبول نیست و تمام تلاش ما این است با کمک و همراهی نمایندگان پروژه‌های بزگراهی را تکمیل کرده و زمینه سفرهای ایمن را برای شهروندان فراهم کنیم.

لینک کوتاه : https://yazeco.ir/?p=170991

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ابر برچسب
});