به گزارش پایگاه خبری یازاکو، سجاد مطلبی، روز یکشنبه با بیان اینکه فعالیت این واحدها بیشتر در زمینه صنایع فلزی و شیمیایی بود، افزود: با احیای دوباره این واحدها به طور متوسط برای ۱۲۰ نفر در استان اشتغالزایی ایجاد شد.
وی با اشاره به اینکه برای احیای دوباره این واحدها کارشناسان شرکت شهرک های صنعتی مسایل و مشکلات را بررسی و برای رفع آنها پیگیری های لازم را انجام دادند، اظهار کرد: در بررسی های انجام شده، بیشتر مشکل واحدهای صنعتی راکد و غیرفعال استان مربوط به مسایل مالی، اختلاف شرکا و عدم عزم و اراده برای راه اندازی مجدد واحدها اعلام شده است.
معاون برنامه ریزی شرکت شهرکهای صنعتی آذربایجانشرقی گفت: بر این اساس مشکل برخی واحدها از طریق معرفی به ستاد تسهیل، ارایه خدمات مشاوره ای، معرفی برای استفاده از تسهیلات بانکی و عقد قرارداد اجاره ای صاحبان صنایع راکد با سایر فعالان تولیدی رفع شد.
مطلبی، با بیان اینکه اکنون سه هزار و ۹۷ واحد صنعتی در شهرک ها و نواحی صنعتی آذربایجان شرقی در مرحله بهره برداری است، ادامه داد: در زمان کنونی ۲۳۲ واحد صنعتی مستقر در این شهرک ها و نواحی صنعتی، راکد و غیرفعال است و تلاش برای فعال سازی آنها از سوی این شرکت ادامه دارد.
وی با بیان اینکه حدود هشت درصد از واحدهای صنعتی مستقر در شهرک ها و نواحی صنعتی آذربایجان شرقی غیرفعال هستند، یادآور شد: سال گذشته نیز با حمایت های این شرکت، ۵۸ واحد صنعتی راکد و غیرفعال استان به چرخه تولید بازگشتند.