به گزارش پایگاه خبری یازاکو، محمد الهبخش ۲۹ بهمن در بازدید از کارگاه تولید و بسته بندی ماهی دودی اظهار کرد: این کارگاه با داشتن پروانه بهره برداری و بهداشتی به مساحت ۷۰۰ متر در روستای گیلانده از توابع شهرستان نمین، با ظرفیت تولید بیش از ۳۰ تن از انواع ماهیان گرمابی و دریایی و ظرفیت اشتغال بیش از ۵ نفر مشغول به فعالیت میباشد.
مدیرکل شیلات استان اردبیل افزود: انواع ماهیان گرمابی از قبیل آمور، فیتوفاک، زالون و ماهی سفید در حوضچههای نمک و دودخانههای مجزا طی بازه زمانی ۲۰ روزه، در این کارگاه تولید و عرضه میشود.
اله بخش از فروش ماهی دودی به استانهای همجوار نیز خبر داد و افزود: ماهیان تولیدی در این کارگاه علاوه بر تامین نیازهای داخل استان به برخی استانهای همجوار صادر میشود.
مدیر کل شیلات استان عنوان کرد: یکی از روشهای حفاظت پروتئین ماهی در برابر فسادپذیری دودی کردن آنها بوده که به منظور پختن، مزه دار کردن و نگهداری طولانی مدت از آبزیان مورد استفاده قرار می گیرد.